Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Wavekarting Xplore – Vaar zelf met een motorboot

55.00

Wat is het precies?

Na een persoonlijk onthaal heb je even de tijd om een spatwaterdichte broek en jas en het verplichte reddingsvest aan te trekken.
Daarna start de instructeur met de veiligheids- en technische briefing.

Je stapt alleen, per 2 of per 3 op de boot en de initiatie begint. Je leert er onder andere manoeuvreren, door de havengeul en op zee varen met respect voor anderen, rekening houdend met veiligheidsregels, de golven trotseren!
Eenmaal op zee kunnen we voluit gaan en leggen we een parcours af voor het strand van Nieuwpoort. De begeleiders varen met aparte securityboten voorop en wijzen de juiste koers aan. Op het parcours stoppen we 4 à 5 keer voor een pilootwissel. Zo krijgt iedere deelnemer voldoende de kans om het stuur in handen te nemen en de motorboot te temmen.

Na een uur spetterende sensatie keren we terug naar de thuisbasis. Geen tijd om zeeziek te worden.


Specificaties

Productnummer 78690
Aantal personen tot 3 personen per boot, groepen tot 18 personen of meer
Duur 1.5 uur waarvan 1 uur varen
Kleding Schoeisel meenemen dat nat mag worden
Leeftijd Vanaf 8j., minderjarigen onder begeleiding van een volwassene
Locatie Nieuwpoort
Provincie West Vlaanderen
Reserveren 0
Soort activiteit Motorboot varen
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Akkoord met ons veiligheidsreglement voor deelname
Wanneer iedere dag van maart tot november , na reservering
Wat motorboot varen voor 1 persoon
Weer Geschikt voor elk weertype

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Wavekarting Xplore – Vaar zelf met een motorboot. Schrijf een review, of bekijk alle reviews