Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Vergelijkbaar

Kadobon: Vroege Vogel Ballonvaart (1 persoon)

135.00

Wat is het precies?

Bij zonsopkomst staat de koffie klaar op ons ballonvaartcentrum te Harfsen, een bijzondere locatie welke landelijk en centraal gelegen is. 

Nadat iedereen is ingecheckt wordt de luchtballon gezamenlijk gereed gemaakt voor vertrek. Eenmaal aan boord kan het avontuur beginnen. U geniet van het adembenemende uitzicht en de rust die met geen enkele andere vorm van luchtvaart te vergelijken is.
 
Na een mooie vaart te hebben gemaakt, landt u ergens. Waar? Dat is het avontuur van een ballonvaart…
Eenmaal met beide benen op de grond, is het tijd voor de champagnedoop. Alle passagiers worden in de “adelstand” verheven en ontvangen een persoonlijk vluchtcertificaat en een origineel champagneglas met etslogo als blijvende herinnering aan de ballonvaart. Na de landing wordt u weer teruggebracht naar het vertrekpunt.

 
Bij de ballonvaart is inbegrepen:
  •  Ballonvaart van ongeveer 1 uur
  •  Vervoer terug naar de opstijglocatie
  •  Verzekering tijdens de ballonvaart
  •  De champagnedoop na de landing
  •  Champagneglas met logo als aandenken
  •  Een vluchtcertificaat als leuke herinnering
Programma:

De te verwachten ballonvaart tijd is één tot anderhalf uur. De tijd die u mag verwachten terug te zijn op de vertreklocatie is gezien de vele variabelen moeilijk exact aan te geven. Gemiddeld zal dit 3 á 4 uur na gecommuniceerde verzameltijd zijn, waarop uitzonderingen niet zeldzaam zijn.

 
 
 
 
 
 
 

Specificaties

Productnummer 19174
Aantal personen 1 persoon
Categorie Vliegen
Duur 1-3 uur
Kleding vrijetijdskleding en stevige schoenen
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Harfsen
Provincie Gelderland
Soort activiteit Ballonvaart
Toeschouwers mogelijk? ja
Wanneer zaterdag- en zondagochtend, na reservering
Wat Vroege Vogel Ballonvaart
Weer Ballonvaart gaat alleen door bij goed weer

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Vroege Vogel Ballonvaart (1 persoon). Schrijf een review, of bekijk alle reviews