Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Vluchtsimulator Boeing/Airbus (max. 3 pers.)

549.00

Wat is het precies?

Hoeveel mensen is het gegeven om te ervaren hoe het is om zelf een machtig passagiersvliegtuig te besturen!?
Eigenlijk is dat alleen maar weggelegd voor piloten, en waarom zouden alleen zij dat genoegen mogen smaken?

Direct na aankomst ontmoet u een van onze ervaren instructeurs. Al onze instructeurs zijn piloten die ervan genieten om in hun vrije tijd te vliegen met mensen die dat niet dagelijks doen. Ze begeleiden u nauwgezet en zorgen ervoor dat u het beste uit uw Simulator Experience haalt.

U bent de gezagvoerder. Waar u heen vliegt bepaalt u helemaal zelf. Wilt u een uitdagende landing bij Innsbruck in een sneeuwstorm? En daarna een daling in het Cariben, met op de achtergrond een schilderachtige zonsondergang? Er is een hele wereld aan opties. De keuze is geheel aan u.

De simulators zijn verfijnde opleidingsmiddelen waarvan het gebruik normaal gesproken alleen is voorbehouden aan piloten in opleiding.
Door de luchtvaartautoriteiten zijn deze machines gecertificeerd met de level-D norm, het hoogste niveau dat er is. Deze simulators zijn zo realistisch, dat ze kunnen worden ingezet bij de ‘zero fly time’ opleidingen. Dat betekent dat piloten hun opleiding voor 100% in een dergelijke simulator kunnen afronden.
Zonder ooit in een echt vliegtuig te hebben gevlogen kunnen zij op deze manier aan hun eerste commerciële vlucht beginnen.

Dus, boek snel een plek in de Flight Simulator Experience, tenzij u toch al van plan was een opleiding als piloot te gaan volgen.

Het Programma:
  • Ontvangst
  • Introductie door de instructeur
  • Koffie/thee
  • Duur is afhankelijk van de door u gekozen versie
Inbegrepen bij deze simulatie:
  • Koffie/thee
  • Foto
  • Certificaat met foto (wordt binnen 48 uur opgestuurd)

Specificaties

Productnummer 24382
Aantal personen maximaal 3 personen
Categorie Vliegen
Duur Afhankelijk van gekozen versie
Kleding Nette vrijetijdskleding
Leeftijd vanaf 12 jaar
Locatie Amsterdam Schiphol Oost
Provincie Noord-Holland
Soort activiteit Flightsimulator
Toeschouwers mogelijk? Nee
Voorwaarden voor deelname Geen alchol binnen 4 uur voor deelname, algeheel goede conditie
Wanneer Na resevering
Wat Vluchtsimulatie Boeing of Airbus
Zelf meebrengen Paspoort/Rijbewijs en geschenkbon

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Vluchtsimulator Boeing/Airbus (max. 3 pers.). Schrijf een review, of bekijk alle reviews