Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Vergelijkbaar

Kadobon: Vlucht in een luchtballon (1 persoon)

165.00

Wat is het precies?

Al sinds de oudheid dromen mensen van vliegen. Zo vrij als een vogel zweven door het luchtruim. De zwaartekracht overwinnen en de stilte als enige gezelschap. Met een ballonvaart wordt deze droom werkelijkheid.

Op het opstijgveld wordt u welkom geheten door de crew. Nadat iedereen is ingecheckt wordt de luchtballon gezamenlijk gereed gemaakt voor vertrek. Eenmaal aan boord kan het avontuur beginnen. U geniet van het adembenemende uitzicht en de rust die met geen enkele andere vorm van luchtvaart te vergelijken is.

Na een mooie vaart te hebben gemaakt, landt u ergens. Waar? Dat is het avontuur van een ballonvaart…

Eenmaal met beide benen op de grond, is het tijd voor de champagnedoop. Alle passagiers worden in de “adelstand” verheven en ontvangen een persoonlijk vluchtcertificaat en een origineel champagneglas met etslogo als blijvende herinnering aan de ballonvaart. Na de landing wordt u weer teruggebracht naar het vertrekpunt.
 
Bij dit arrangement is inbegrepen:
  •  Ballonvaart
  •  Vervoer terug naar de opstijglocatie
  •  Verzekering tijdens de ballonvaart
  •  De champagnedoop na de landing
  •  Champagneglas met logo als aandenken
  •  Een vluchtcertificaat als leuke herinnering
Programma:

De te verwachten ballonvaart tijd is één tot anderhalf uur. De tijd die u mag verwachten terug te zijn op de vertreklocatie is gezien de vele variabelen moeilijk exact aan te geven. Gemiddeld zal dit 3 á 4 uur na gecommuniceerde verzameltijd zijn, waarop uitzonderingen niet zeldzaam zijn.

Een ballonvaart avontuur begint op vele locaties in Nederland. Er zijn diverse vaste opstijglocaties in heel Nederland. Voor een actueel overzicht kijkt u op de website van A3 ballonvaart.
   

Specificaties

Productnummer 19197
Aantal personen 1 persoon
Categorie Vliegen
Duur 1-3 uur
Kleding vrijetijdskleding en stevige schoenen
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Diverse locaties
Provincie Diverse provincies
Soort activiteit Ballonvaart
Toeschouwers mogelijk? ja
Wanneer Na reservering
Wat Ballonvaart
Weer Ballonvaart gaat alleen door bij goed weer

Wat vind je ervan?

25/2 2010
Max Jansen / Geldermalsen
Op Grote hoogte, de warmte voelend van de brander boven je, en een geweldig uitzicht! Het gevoel dat de wereld onder je even stilstaat geeft een heel speciaal gevoel! Bedankt,
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews