Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Vissen op roofvis 1 persoon

200.00

Wat is het precies?

Nederland is ondanks de beperkte grootte een sportvisland bij uitstek. Nederland kent immers een enorm aantal wateren. Vrijwel al deze wateren kunnen door sportvissers het gehele jaar door en bovendien tegen een bijzonder vriendelijke vergunningsprijs worden bevist.

Het probleem van de grote diversiteit aan Nederlandse wateren is voor gastvissers evenwel dat de voor een goede vangst noodzakelijke waterkennis in de meeste gevallen ontbreekt en dat het leren kennen van een specifiek water waardevolle vistijd  kost. Daarom bent u met een visgids echt de hele dag met vissen bezig !
 
U kunt bovendien kiezen voor het vissen onder begeleiding van een professionele visgids op een water van uw eigen voorkeur. Wij vinden voor u altijd een visgids die de wateren in uw omgeving als zijn broekzak kent en die alles in het werk zal stellen om u een onvergetelijke dag op het water te bezorgen.

Specificaties

Productnummer 82284
Aantal personen 1 persoon
Categorie Dagje uit
Duur 8 uur
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Locatie Diverse locaties
Provincie Alle provincies
Soort activiteit Vissen op roofvis met visgids
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat 1 dag vissen op roofvis
Weer Geschikt voor elk weertype

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Vissen op roofvis 1 persoon. Schrijf een review, of bekijk alle reviews