Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Trouwen voor 1 dag !

75.00

Wat is het precies?

"Trouwen voor een dag!"  (zucht...)  

Je krijgt een foto van de huwelijkskus, ringetjes, de ceremonie onder een rozenboog in een prachtige kerk, keuze uit al onze Sissi jurken, jacquets, hoge hoed en bruidsboeket!

Hoe het gaat:
Als jullie binnenkomen worden jullie hartelijk ontvangen. We leggen uit wat je te wachten staat en stellen jullie voor aan de kleedster. Zij neemt de bruid mee naar de bruidskamer. Geen toegang voor de gom: dat brengt ongeluk! Hij kan zich ergens anders omkleden.                                  

Kleding:               
Alles ligt voor jullie klaar:  sprookjesachtige bruidsjurken in alle maten en stijlen, sluiers, tiara's, vintage jacquets, hoge hoeden, plastic bruidsboeketten in alle kleuren van de regenboog en ringetjes die je mag houden!

Ceremonie:
Als jullie klaar zijn en er prachtig uitzien, dan begeleiden we jullie naar de rozenboog vol bloemetjes... Wij voltrekken de ceremonie en zorgen er voor dat jullie je welkom en bijzonder voelen.

Huwelijkse voorwaarden ;-)       
Dit huwelijk is niet echt, het is een bijzondere belevenis waarin jullie liefde voor elkaar centraal staat. Het is een sprookje dat duurt tot zonsopkomst de volgende dag: bij de eerste zonnestralen is alles weer voorbij en zijn jullie weer gewoon pompoenen ;-)

Trouwfoto:
We maken een trouwfotosessie  die je meteen op cd mee naar huis krijg en 1 print om alvast bij weg te dromen…    

Wie?             
Wij staan open voor alle cominaties geliefden! Dus ook een groep vriendinnen en ouders met (adoptie)kindjes ed; als jullie elkaar maar lief vinden!  

Programma:
•    Ontvangst door onze gastvrouw die alles uitlegt
•    Een keuze maken uit onze jacquets en bruidsjurken
•    Huwelijksceremonie, met JA-woord, ringetjes die je mag houden
 

Specificaties

Productnummer 78926
Aantal personen 2, 3 of 4 personen
Duur 40 minuten
Extra info Dit huwelijk is niet rechtsgeldig, alleen de emoties zijn echt.
Kleding Wij hebben alles voor je klaar liggen
Leeftijd Iedereen is welkom
Locatie Diverse locaties in Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Reserveren reserveren via www.trouwenvoor1dag.nl
Soort activiteit Trouwen voor één dag
Toeschouwers mogelijk? ja, maximaal 30 personen
Wanneer Na reservering
Wat Trouwen voor één dag
Weer Geschikt voor elk weertype
Zelf meebrengen Een stralende glimlach, wij zorgen voor de rest

Wat vind je ervan?

6/12 2016
Brigette / -
Vandaag geboekt en kijk er heel erg naar uit. Dit wordt echt een top dag.
26/3 2014
Hannie / Amsterdam
We willen jullie bedanken voor de onvergetelijke ceremonie bij jullie! Het was een hele 'happening'.... We hebben het fantastisch gehad, alles was tot in de puntjes verzorgd. Blijf absoluut doorgaan met jullie werk, het wordt zeker gewaardeerd !
16/2 2012
Elias / Tilburg
Hoi Jona, Heel erg bedankt voor de leuke middag gisteren. Het was perfect georganiseerd en een klein meisje (dochter van de mensen na ons) noemde Jeanne zelfs Prinsesje. We hebben genoten. Wie weet.... Groeten,
Schrijf een review, of bekijk alle 3 reviews