Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: The Zapcat Experience (1 uur)

95.00

Wat is het precies?

Uniek in Nederland, de nieuwste sensatie op het water....The Zapcat Experience!

Wat is de Zapcat nu eigenlijk?
Een Zapcat is een rubberen catamaran met buitenboordmotor. Onze Zapcat is uitgerust met een 50 pk Yamaha buitenboordmotor. Deze buitenboordmotor is voorzien van een speciale RVS schroef, waarmee een hogere eindsnelheid gehaald kan worden dan met de standaard aluminium schroef.

Voor een betere wendbaarheid en meer ruimte in de boot hebben we een stuurknuppel aan de motor in plaats van een stuurconsole midden in de boot.
In de Zapcat zit je op de bodem van de boot en doordat je vlak boven het wateroppervlakte zit, is de snelheidssensatie enorm. 

Uiteraard neem je zelf plaats achter het stuur, en ervaar je de enorme krachten en snelheid als je over het water scheert!

Het programma:
  • Kennismaking en korte uitleg
  • 60 minuten Zapcat varen op de IJssel
NB: Aantal personen: 1 mee in boot, wel mogelijk om met meerdere personen 1 uur te delen, bijvoorbeeld 3 personen 20 minuten.
Personen onder 16 jaar mogelijk, onder begeleiding van een volwasseneSpecificaties

Productnummer 26626
Aantal personen 1 persoon
Categorie Waterfun
Duur 1-3 uur
Kleding Vrijetijdskleding die nat mag worden, handdoek en droge kleding
Leeftijd vanaf 16 jaar
Locatie Zwolle
Provincie Overijssel
Soort activiteit Waterfun
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Iedereen in een redelijke staat van gezondheid
Wanneer Na reservering
Wat 1 uur zapcat varen
Weer Bij onverantwoorde vaaromstandigheden wordt het arrangement verschoven

Wat vind je ervan?

17/5 2010
Marco / Voorthuizen
Wat een Experience! Is echt een hele vette belevenis! je vliegt letterlijk over de golven! wat super gevoel geeft! in het begin wat koud maar al snel helamaal geen last meer van!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews