Verberg

Meer afbeeldingen

Bekijk aantrekkelijke bundels

Aantrekkelijke bundelaanbiedingen

2x Wipe Out - Kadobon voor Wipe out

59,50
113,05
bundelvoordeel -90%
In winkelwagen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Sweep Away

59.50

Wat is het precies?

Sweepaway, de droge variant van het bekende televisie programme ! Sweepaway is een behendigheidsspel waar kandidaten bovengemiddeld vaak vallen. Humor, lachwekkendheid, durf en spektakel zijn zomaar een paar eigenschappen die de deelnemers moeten hebben. In Sweep Away gaat het om spierkracht, durf, actie, uitdagende hindernissen en spectaculaire uitglijders. 
 

De 8 mega spektaculaire Sweep Away activiteiten:


Punch Kiss, klimmen / abseilen is voor een Sweep Away-programma te saai. Bij ons sta je op een smalle balk en moet je van links naar rechts verplaatsen op de muur. Met je handen kan je speciale klimgrepen vasthouden. De muur staat echter niet recht maar onder een schuine hoek. Maar dan ....rechts, links, onder je boven je overal komen invloeden van buiten af op je lichaam terecht. Zo is de klimmuur uitgerust met bokshandschoenen. 

Swing Out, daar sta je dan! Boven op een pilaar, maar wat een geluk,  je ziet geen water onder je maar een groot luchtkussen. Bij ons zorgen de onstabiele pilaren voor de valpartijen. Bij ons hoef je niet te springen om de snel rondraaiende balk te ontwijken, maar moet je proberen een enorme bal die rond zwaait te ontwijken.  Kan je hem ontwijken.....of wordt het een Swing Out.

Rolling Wave, schipper mag ik over varen ja of nee? Probeer de overkant van het water te halen. Water ? Hier is het in werkelijkheid een licht azuurblauw luchtkussen. Je staat zo'n 90 cm boven het luchtkussen op enorme zuilen. Evenwicht, durf en geluk heb je nodig om de overkant te halen!

Jump Run, de bedoeling is zo snel mogelijk aan de overkant te komen. Er staan in totaal 20 pilaren die enigszins bewegen. Ook verschillen ze van hoogte. Je jumpt van de ene naar de andere pilaar. Van te voren plannen welke pilaren je gaat gebruiken heeft geen zin.

Monkey Spin,  altijd als eens willen weten hoe het leven is van een ronddraaiende tol? Dan spreekt deze activiteit je meteen aan. We maken je eerst flink duizelig daarna vorm je samen een 2 mans span. Jullie moeten samen op de been proberen te blijven..  

Bungee Sweep, we nemen een 30 meter lange ijsbaan. Een sleetje. Een bungee elastiek van 8 meter. Een katrol. 2 deelnemers die de bungee elastiek strak trekken. 1 deelnemer die je vast houdt en dan...............vertrek je benen in de lucht, grimas op je gezicht, ga je de eind streep halen ? 

Mega Balls, 4 trampolines  the MegaBalls achter elkaar. Zit jij bij die 25% die de overkant weet te halen? Of beland je op het enorme luchtkussen? Het onderdeel waar de meeste uitglijders gemaakt worden. 

Cliffhanger, deze activiteit is wel de meest afmattende van allemaal hoewel iedereen er aan mee kan doen tot de onsportiefste aan toe. Een hindernis vol narigheid. Welke deelnemer is het snelste boven!? Maar liefst een helling van 45 graden en 7 meter lengte!
 

 

Specificaties

Productnummer 27255
Aantal personen 1 persoon
Categorie Erop uit
Duur Ongeveer 3 uur
Kleding Sportieve kleding
Leeftijd vanaf 16 jaar
Locatie Almere Buiten
Provincie Flevoland
Soort activiteit Fun
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Geen alchol binnen 4 uur voor deelname, algeheel goede conditie
Wanneer Na reservering
Wat 3 uur SweepAway
Weer Geschikt voor elk weertype
Zelf meebrengen Handdoek

Wat vind je ervan?

4/8 2011
Richard / Scherpenzeel
Ik heb dit vorige maand gedaan en is echt lache! De echt wipe out met water lijkt me wel gave maar dit is zker leuk alternatief
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews