Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Surfles (2 uur)

35.00

Wat is het precies?

"Golfsurfen in Nederland? Dat kan toch helemaal niet" Dat is wat veel mensen in Nederland denken als je ze zegt dat je in Nederland surft. Deze cadeau bon laat het tegendeel bewijzen en zal mensen de unieke pracht van golfsurfen in Nederland laten zien.

Let op: Golfsurfen is verslavend. Nationale Geschenkbon is niet verantwoordelijk voor eventuele verslavingen die kunnen volgen na het beleven van deze ervaring.

Programma:
  • 15 min voor aanvang aanwezig
  • Ontvangst door surf instructeur
  • Uitleg golfsurfen in Nederland
  • Aantreken van wetsuit en het “opstaan”oefenen
  • Het water ingaan om daadwerkelijk golven te bereiden
  • Omkleden
  • Nagenieten van deze fantastische ervaring bij de leukste strand tent van Nederland
Bij deze belevenis is inbegrepen:
  • Wetsuit & Surfboard
  • Leuke Surfleraar/ lerares

Specificaties

Productnummer 24890
Aantal personen 1 persoon
Duur 1-3 uur
Extra info Let op dat golfsurfen verslavend is, en kan leiden tot onverantwoord reis gedrag/baanopzeggingen/ etc. Onze partner noch wijzelf zijn hiervoor aansprakelijk.
Leeftijd Vanaf 15 jaar
Locatie Zandvoort/ Bloemendaal of Callantsoog
Provincie Noord-Holland
Soort activiteit Waterfun
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname In principe raden wij deze belevenis aan mensen die een suikerziekte of astma hebben af. Echter kan er met toestemming van de dokter of van de ouders (indien jonger dan 18) wel worden meegedaan.
Wanneer Na reservering, de gehele zomer
Wat 2 uur surfles
Weer Bij heel slecht of bij echt geen golven wordt de belevenis verplaatst naar een andere datum

Wat vind je ervan?

7/6 2010
otto / van Someren
Met het weer van de laatste dagen echt heerlijk, het water was nog wat koud maar door het bezig zijn vergeet je dat snel!
12/4 2010
Desiree / Utrecht
Kado gekrege van mijn vriend! Erg gaaf! Nog nooit gedaan (woon in Utrecht), dus vond het wel spannend... Maar aardige mensen, en kon goed surfen aan het eind van de dag... Dank je wel!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews