Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen
  • 402.00
  • 149.00
  • 29.95
  • 59.00
  • 29.95
  • Driften - 2 uur
    -52%
    169.00 79.95

Kadobon: Solex Tour – nostalgie ten top

59.00

Wat is het precies?

Je rijdt zonder helm, met de wind door je haren en het brommende geluid van het motortje, rond in 'n prachtige omgeving. Voor even terug in de tijd, en zonder dat het je energie kost kan je genieten van alles om je heen samen met vrienden, familie of collega's.
 
Solex rijden is heel simpel. Iedereen die kan fietsen kan het. Voordat je aan de tocht begint en na een uitleg over de Solex krijg je even de kans om proef te rijden. Met gemak ga je daarna met de groep op pad.
 
Tot de jaren zeventig was de benzine Solex niet weg te denken in het verkeer. Met de komst van modernere voertuigen kreeg de Solex de stempel “oubollig” en werd de productie gestopt. Tegenwoordig worden ze weer gemaakt in Hongarije en China, maar dan in een elektrische uitvoering.
 
Groepsuitje
Een solex tour rijden is erg leuk als familie- of teamuitje en goed te combineren met een van onze andere activiteiten. Vraag naar de mogelijkheden!

Locaties: Gouda, Rijssen, Eindhoven, Weert

Specificaties

Productnummer 78914
Aantal personen 1 persoon
Categorie Rijden
Duur 1 uur
Extra info Max. gewicht: 100 kg
Kleding Bestand tegen opspattend vuil
Leeftijd vanaf 16 jaar
Locatie Gouda, Rijssen, Eindhoven, Weert
Provincie Diverse provincies
Soort activiteit 1 uur Solex rijden
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Rijbewijs of brommercertificaat verplicht
Wanneer Na reservering
Wat Solex rijden
Weer Dit evenement gaat alleen niet door bij extreme weersomstandigheden

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Solex Tour – nostalgie ten top. Schrijf een review, of bekijk alle reviews