Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Slipcursus 4 uur

136.00 108.00

Wat is het precies?

 

Met een slipcursus zul je in de toekomst met een geruster hart over de weg rijden. Deze 4 uur durende slipcursus bevat theorie, instructie en diverse oefeningen. Ook al heb je een rijbewijs is dat nog geen garantie voor veilig autorijden.

Eerst word er uitleg gegeven over theorie en vervolgens begin je gelijk met de praktijk. De eerste oefening tijdens deze cursus is een slalomoefening, hierdoor kunt u het verschil tussen grip en slip goed leren aanvoelen. Meestal begint men te laat te merken dat ze al in de slip zijn gegaan. Maar bij deze oefening leer je aanvoelen waneer je gaat slippen zodat je dat kan corrigeren.
Deze vier uur durende slipcursus bied ook verschillende remoefeningen waarbij je ook de noodstop moet inoefenen. Als je blijft remmen met geblokkeerde wielen word de auto onbestuurbaar. U zult versteld staan als u weet hoe u moet omgaan met deze situatie. U leert tijdens deze slipcursus hoe u de auto weer onder controle krijgt.

Een slipcursus is een uitdagende belevenis die zeer nuttig zal blijken, en veel zelfvertrouwen zal geven.
 
U voert de slipcurcus uit in een Volkswagen Golf of een Mercedes A
 
Programma:
  • Ontvangst en kennismaking met de instructeur
  • Theorie
  • Slipcursus in de praktijk
   

Specificaties

Productnummer 19193
Aantal personen 1 persoon
Categorie Rijden
Duur 4-6 uur
Extra info Rijbewijs verplicht
Kleding Vrijetijdskleding
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Locatie Almere Buiten
Provincie Flevoland
Soort activiteit Slipcursus
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Geen ernstige hart- en/of rugklachten, en geen overmatig gebruik van alcohol en/of drugs
Wanneer Na reservering
Wat Slipcurcus

Wat vind je ervan?

10/11 2010
m.kaptijn / almere
met het bedrijf ben ik er heen geweest, aanrader voor iedereen ook voor de jonge mensen die net hun rijbewijs hadden door de rustige manier van lesgeven.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews