Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Vergelijkbaar

  • Kadobon: Skidcar slipcursus op acht wielen 3 uur
    -18%
    132.00 108.00

Kadobon: Slipcursus 3 uur

109.00 92.00

Wat is het precies?

Autorijden en veilig een auto besturen zijn echt twee verschillende dingen. Ook al heb je een rijbewijs, dat is nog geen bewijs dat je veilig door het verkeer komt. Volg daarom een slipcursus, dan zul je in de toekomst met een geruster hart over de weg rijden. Deze 3 uur durende slipcursus bevat theorie, instructie en vijf soorten oefeningen.

Eerst krijg je theoretische uitleg en dan begin je gelijk met de praktijk. De eerste oefening tijdens de slipcursus is een slalomoefening, ideaal om de grens tussen grip en slip te leren aanvoelen. Aan een slippartij gaat altijd een fout vooraf. Je merkt te laat dat je begint te slippen. Bij de slalomoefening leer je aanvoelen wanneer je gaat slippen, zodat je eerder kan corrigeren.

In deze drie uur durende slipcursus krijg je ook diverse remoefeningen en zul je de noodstop inoefenen: Op het teken van de instructeur trap je keihard op de rem. Als je blijft remmen met geblokkeerde wielen wordt de auto onbestuurbaar. Tijdens deze slipcursus leer je hoe je de auto weer onder controle krijgt.

Een slipcursus is een uitdagende belevenis die zeer nuttig zal blijken. Het versterkt je gevoel van zekerheid en veiligheid in het verkeer!
 
U voert de slipcurcus uit in een Volkswagen Golf of een Mercedes A.
 
Programma:
  • Ontvangst en kennismaking met de instructeur
  • Theorie
  • Slipcursus in de praktijk
   

Specificaties

Productnummer 19183
Aantal personen 1 persoon
Categorie Rijden
Duur 1-3 uur
Extra info Rijbewijs verplicht
Kleding Vrijetijdskleding
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Locatie Almere Buiten
Provincie Flevoland
Soort activiteit Slipcursus
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Geen ernstige hart- en/of rugklachten, en geen overmatig gebruik van alcohol en/of drugs
Wanneer Na reservering
Wat Slipcurcus

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Slipcursus 3 uur. Schrijf een review, of bekijk alle reviews