Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Slipcursus 2 uur

99.00 70.00

Wat is het precies?

 

Vind u ook dat het verkeer onvoorspelbaar is geworden? Dan is dit de beste manier om je zekerheid in het verkeer te vergoten en een slipcursus te volgen. In deze cursus leer je behalve het slippen ook het remmen en het controle krijgen in deze verkeerssituatie.
 
Na de aankomst krijg je theoretische uitleg over je zit en stuur houden en zodra alles in de auto goed op jou is afgestemd ga je het parcours op. Je zult versteld staan waar je allemaal op moet letten!

In deze twee uur durende slipcursus krijg je ook diverse remoefeningen en zul je de noodstop inoefenen: Op het teken van de instructeur trap je keihard op de rem. Als je blijft remmen met geblokkeerde wielen wordt de auto onbestuurbaar. Tijdens deze slipcursus leer je hoe je de auto weer onder controle krijgt. Deze slipcursus zal een uitdaging zijn, en hij versterkt uw gevoel van veiligheid en zekerheid in het verkeer.
 
U voert de slipcursus uit in een Volkswagen Golf of een Mercedes A.
 
Programma:
  • Ontvangst en kennismaking met de instructeur
  • Theorie
  • Slipcursus in de praktijk
   

Specificaties

Productnummer 19184
Aantal personen 1 persoon
Categorie Rijden
Duur 1-3 uur
Extra info Rijbewijs verplicht
Kleding Vrijetijdskleding
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Locatie Almere Buiten
Provincie Flevoland
Soort activiteit Slipcursus
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Geen ernstige hart- en/of rugklachten, en geen overmatig gebruik van alcohol en/of drugs
Wanneer Na reservering
Wat Slipcurcus

Wat vind je ervan?

31/1 2012
Denise / Zuid-Limburg
Ik wil me vriend een orgineel cadeau geven voor zijn verjaardag. Toen kwam ik op dit leuk idee, mijn vader heeft daar ook eens aan meegedaan, hij vond het toen super leuk! Echt een aanrader!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews