Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Slipcursus 1 uur

49.50 39.50

Wat is het precies?

 

Is het al een tijdje geleden dat je een rijbewijs gehaald hebt? Of vind je dat het verkeer niet alleen drukker maar ook onvoorspelbaar is geworden? Dan is de beste manier om je zekerheid in het verkeer te vergroten, een slipcursus volgen. In deze cursus leer je niet alleen slippen en remmen. Je leert ook je rijgedrag in theorie en praktijk aan te passen aan de huidige verkeerssituatie.

Na aankomst krijg je eerst theoretische uitleg over een goede zit- en stuurhouding. Je zult ervan versteld staan waar je allemaal op moet letten. Zodra alles in de auto op jou is afgestemd, ga je het parcours op.

De eerste oefening die je uitvoert is een noodstop met ABS op het asfalt. Wat gebeurt er met je auto? Wat doe je als je begint te slippen? Deze oefening is zeer leerzaam en zal je gevoel van veiligheid in toekomst vergroten. Een andere belangrijke oefening in de slipcursus is de achterwielslip. Wat moet je precies doen om de positie van je auto te corrigeren?

Na deze slipcursus ben je beter gewapend voor gevaarlijke situaties in het verkeer.
 
U voert de slipcursus uit in een Volkswagen Golf of een Mercedes A
 
Programma:
  • Ontvangst en kennismaking met de instructeur
  • 15 minuten theorie
  • 1 uur lange slipcursus in de praktijk
 
   

Specificaties

Productnummer 19185
Aantal personen 1 persoon
Categorie Rijden
Duur 1-3 uur
Extra info Rijbewijs verplicht
Kleding Vrijetijdskleding
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Locatie Almere Buiten
Provincie Flevoland
Soort activiteit Slipcursus
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Geen ernstige hart- en/of rugklachten, en geen overmatig gebruik van alcohol en/of drugs
Wanneer Na reservering
Wat Slipcurcus

Wat vind je ervan?

30/8 2011
Robin / Zaandam
Goede uitleg, weinig theorie dus best nog flink kunnen oefenen in de auto. Heb daarna wel een hele dag geboekt samen met de skidcar cursus. Mocht ik even in rijden dat is pas leren hoe je met slipgevaar moet omgaan. Het was een leuk kadootje
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews