Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Skidcar: Slipcursus op acht wielen 5 uur incl. lunch

215.00 155.00

Wat is het precies?

 

Cadeaubon voor een volledige combi-slipcursus met theorie, instructie en 9 soorten oefeningen op natte ondergrond, de reddingssimulator en 7 oefeningen met de skicar. De cursisten krijgen aan het einde van de cursus een certificaat.

Tijdens al onze slipcursussen beginnen we met de slalom oefening. Na de slalom oefening krijgt de cursist twee uitwijkoefening. Hierbij leren  we de cursisten hoe je moet uitwijken op een glad wegdek voor een stilstaand object.

In deze volledige slipcursus krijgt de cursist vervolgens:
 • Diverse rem oefeningen
 • Noodstop
 • Botsing vermijdings oefening
 • Gecombineerde rem en uitwijk manouvre
 • Correctie achterwiel slip
 • Reddings Simulator (auto over de kop)
 • Oefenen EPS - ABS - BAS
 • De skidcar 
De andere onderdelen van deze cursus gebeuren met de spectaculaire skidcar: De skidcar is een gewone personenauto met een speciaal hydraulisch mechanisme. Met dit systeem kunnen we verschillende wegcondities nabootsen, zoals rijden op vervuild wegdek, sneeuw of ijzel. Tijdens de skidcar cursus weet je nooit van te voren wat voor slip je krijgt. We leren je natuurlijk wel hoe je de auto er weer uit haalt.
 
Programma:
 • Ontvangst en kennismaking met de instructeur
 • 5 uur lange slipcursus met normale auto en skidcar afgewisseld met een uitgebreide lunch
 • Uitreiking van het certificaat
   

Specificaties

Productnummer 19351
Aantal personen 1 persoon
Categorie Rijden
Duur 5 uur
Extra info Rijbewijs verplicht
Kleding Vrijetijdskleding
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Locatie Almere Buiten
Provincie Flevoland
Soort activiteit Slipcursus
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Geen ernstige hart- en/of rugklachten, en geen overmatig gebruik van alcohol en/of drugs
Wanneer Na reservering
Wat Slipcurcus/skidcurcus

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Skidcar: Slipcursus op acht wielen 5 uur incl. lunch. Schrijf een review, of bekijk alle reviews