Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Skidcar: Slipcursus op acht wielen 4 uur

159.00 128.50

Wat is het precies?

 

12 oefeningen, 4 uur slipcursus en een auto.
 
Opzoek naar een uitdaging? Bij deze slipcursus word je voorbereid op onverwachte situaties die je kunt meemaken in het verkeer, zo leer je bochten inschatten en fouten vermijden. Dit alles doe je onder begeleiding van een professionele instructeur. U zult dus afwisselend en leerrijk deze uurtjes doorkomen. Voordat je in de auto zit, krijg je de nodige uitleg over het verloop van de slipcursus. Zodra alles juist is afgesteld in de auto ga je van start.
 
Als allereerst leer je uit te wijken voor een stilstaand object. Als je deze oefening goed onder de knie hebt, mag je dit nog een keer doen en vervolgens terugkomen op je eigen weggedeelte. U zult verbaasd zijn hoe moeilijk het is om de controle over de auto niet te verliezen. Ook zal de instructeur een oefening met je uitvoeren om in de toekomst zelfs botsingen te voorkomen! Als alle oefeningen onder de knie zijn, kun je rem- en uitwijkmanoeuvres leren combineren. U zult al snel merken dat u steeds meer met zekerheid achter het stuur zit. De slipcursus eindigt met een belangrijke oefening: de correctie achterwiel slip.
 
In het tweede gedeelte van de slipcursus ga je rijden met een spectaculaire skidcar. Een skidcar is een gewone personenauto met een speciaal hydraulisch mechanisme. Met dit systeem kunnen we verschillende wegcondities nabootsen. Denk maar aan een vervuild wegdek of sneeuw en ijzel. Tijdens de oefeningen met de skidcar maak je kennis met de rijreflexen op asfalt, vervuild asfalt, sneeuw en ijzel.
 
Na deze slipcursus zult u zelfverzekerd uw auto in stappen en het verkeer trotseren!
 
Programma:
  • Ontvangst en kennismaking met de instructeur
  • 4 uur lange slipcursus met normale auto en skidcar
   

Specificaties

Productnummer 19349
Aantal personen 1 persoon
Categorie Rijden
Duur 4 uur
Extra info Rijbewijs verplicht
Kleding Vrijetijdskleding
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Locatie Almere Buiten
Provincie Flevoland
Soort activiteit Slipcursus
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Geen ernstige hart- en/of rugklachten, en geen overmatig gebruik van alcohol en/of drugs
Wanneer Na reservering
Wat Slipcurcus/skidcurcus

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Skidcar: Slipcursus op acht wielen 4 uur. Schrijf een review, of bekijk alle reviews