Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen
 • Volkswagen Camper Fotolijst - 10 x 15 cm
  -20%
  14.95 11.95
 • 75.00
 • 99.00 89.00
 • 12.95
 • 159.00
 • 54.00

Vergelijkbaar

 • Kadobon: Slipcursus 3 uur
  -15%
  109.00 92.00

Kadobon: Skidcar slipcursus op acht wielen 3 uur

132.00 108.00

Wat is het precies?

Een flink aantal oefeningen, een aantal uren slipcursus en een auto. Een heerlijke uitdaging met vele leermomenten. Deze slipcursus bereidt je voor op onverwachte situaties die je in het verkeer kunt ontmoeten. Je leert bochten inschatten, de snelheid waarmee je auto ze kan nemen en hoe je fouten vermijdt.
 
Onder begeleiding van een professionele instructeur wordt deze dag gegarandeerd afwisselend en leerrijk. Voordat je achter het stuur mag plaatsnemen, krijg je de nodige uitleg over het verloop van de slipcursus. Zodra de juiste stuur- en zithouding van de auto ingesteld zijn, ga je van start. Om te beginnen leer je uit te wijken voor een stilstaand object. Als je die oefening onder de knie hebt, mag je gelijk nog eens uitwijken en daarna terugkomen op je eigen weggedeelte. Je zult verbaasd zijn hoe moeilijk het is om de auto onder controle te houden. 
 
In het tweede gedeelte van de slipcursus ga je rijden met een spectaculaire skidcar. Wat is dat eigenlijk? De skidcar is een gewone personenauto met een speciaal hydraulisch mechanisme. Met dat systeem kunnen verschillende wegcondities nagebootst worden, zoals rijden op een vervuild wegdek, op sneeuw of ijzel. Tijdens de oefeningen met de skidcar maak je kennis met de rijreflexen op asfalt, vervuild asfalt, sneeuw en ijzel.
 
Na deze slipcursus zul je met een gerust hart en veel zelfzekerder in je auto stappen en het verkeer trotseren.
 
Programma:
 • Ontvangst en kennismaking met de instructeur
 • slipcursus met normale auto en skidcar

Specificaties

Productnummer 19348
Aantal personen 1 persoon
Categorie Rijden
Duur 3 uur
Extra info Rijbewijs verplicht
Kleding Vrijetijdskleding
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Locatie Almere Buiten
Provincie Flevoland
Soort activiteit Slipcursus
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Geen ernstige hart- en/of rugklachten, en geen overmatig gebruik van alcohol en/of drugs
Wanneer Na reservering
Wat Slipcurcus/skidcurcus

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Skidcar slipcursus op acht wielen 3 uur. Schrijf een review, of bekijk alle reviews