Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Salsadansen in 5 privélessen voor huwelijk of zomaar

350.00

Wat is het precies?

Salsa leren in 5 privélessen
De perfecte manier om samen met je partner voor te bereiden op je huwelijksdans of samen met een vriend(in) op een snelle persoonlijke manier te leren salsadansen.

In 5 privélessen van één uur leren jullie een aantal leuke merenguefiguurtjes, de basis van de salsa en een choreografie. Door een goed opgebouwd lesprogramma en veel persoonlijke tips voel je je al snel thuis in de dans en kan je na wat oefenen zelfverzekerd de dansvloer op.

Vele paren gingen jullie voor en danste vol plezier hun huwelijksdans. Voor deze serie is geen danservaring nodig. Mocht je wel als danservaring hebben, dan wordt het programma speciaal voor jullie aangepast.

Salsa
De dans ontstaan vanuit Afrikaanse ritmes met oorsprong in Cuba en andere Latijns-Amerikaanse landen neemt je mee in sensuele bewegingen, mooie figuren en flitsend voetenwerk. Salsa is een mix van vele dansstijlen en verschillende muziekinvloeden. Salsa betekent in het Spaans dan ook “Saus”.

Merengue
Een eenvoudige maar sensuele dans met oorsprong in de Dominicaanse republiek. Na de uitleg van de basis, kan je hier al heel snel allerlei leuke figuren mee maken.

Het Programma:
  • Les 1 basis en merengue figuurtjes
  • Les 2 merenguefiguurtjes en basis salsa
  • Les 3 deel 2 choreografie
  • Les 4 deel 3 choreografie
  • Les 5 deel 1 choreografie en finishing touch
Bij dit arrangement is inbegrepen:
  • Ontvangst met koffie, thee of wat fris
  • cd met de muziek van de dans, startend met de romantische salsa waar we de choreografie op hebben gemaakt, en eindigend met een merengue, zodat je ook de andere gasten de dansvloer op kunt brengen
  • 10% korting op een workshop merengue voor jullie bruiloftsgasten
  • 10 % korting op een (vervolg)cursus bij YA Salsa voor jullie zelf.

Specificaties

Productnummer 22616
Aantal personen 2 personen
Categorie Workshops
Duur 5 privélessen
Extra info YA Salsa zit verstopt in de leuke wijk Klarendal. Kijk op de website voor de routebeschrijving en vertrek a.u.b. op tijd.
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Locatie Arnhem
Provincie Gelderland
Soort activiteit Workshop Muziek en Dans
Toeschouwers mogelijk? Nee
Voorwaarden voor deelname Iedereen in een redelijke staat van gezondheid
Wanneer Na reservering
Wat 5 privélessen salsa dansen
Weer Geschikt voor elk weertype
Zelf meebrengen Camera voor foto's/filmpjes, leuk voor later.

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Salsadansen in 5 privélessen voor huwelijk of zomaar. Schrijf een review, of bekijk alle reviews