Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Rondvlucht

79.00

Wat is het precies?

Neem plaats naast één van de zeer ervaren piloten en geniet van het prachtig uitzicht. Bekijk hoe mooi Nederland en haar natuur is.

De piloten kennen Nederland vanuit de lucht op hun duimpje en zullen u versteld doen staan van de schoonheid van Nederland. U zult voortaan uw omgeving vanuit een ander perspectief bekijken.

Uiteraard bepaalt u zelf de route, maar het is ook mogelijk om vastgelegde routes te kiezen. Dit is afhankelijk van de door u gekozen versie.


Het programma:
  • Ontvangst en kennismaking met de piloot
  • Een fantastische belevenis, de rondvlucht
Inbegrepen is:
  • inzittendenverzekeringen en luchthavenbelasting.

Er wordt gevlogen met 4-persoons vliegtuigen, per vlucht kunnen er maximaal 3 passagiers mee, de leeftijd maakt niet uit.

Let op: Er geldt een weekendtoeslag van € 7,50 voor de zaterdag, zondag en feestdagen. Dit in verband met milieu- en geluidwetgeving. Dit dient u te betalen op het moment van de rondvlucht.

Specificaties

Productnummer 23748
Aantal personen maximaal 3 personen
Categorie Vliegen
Duur Afhankelijk van gekozen versie
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Teuge (vlak bij Apeldoorn)
Provincie Gelderland
Soort activiteit Vliegen
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Rondvlucht
Weer afhankelijk van weercondities

Wat vind je ervan?

7/6 2010
Pascal / Leiden
Erg leuk! erg genoten van het uitzicht, het is zo anders alles te zien een erg lastig ook eerst te bepalen waar je ben! daarna alleen maar heeel tof deze rondvlucht.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews