Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen
  • 159.00
  • 255.00
  • 130.00
  • 175.00
  • 99.00
  • 295.00

Vergelijkbaar

Kadobon: Proef- vliegles 60 minuten (1 persoon)

255.00

Wat is het precies?

 

Na een korte briefing, waarin de theorie van het vliegen wordt uitgelegd, gaat u zelf 60 minuten vliegen onder leiding van een deskundige vlieginstructeur. Uiteraard krijgt u onderweg alle gelegenheid om van het prachtige uitzicht te genieten.

Tegen betaling kunnen 2 mensen achterin het vliegtuig meegenieten van uw kunsten

U vliegt met schone en goed onderhouden vliegtuigen en u wordt begeleid door goed opgeleide vliegers die tevens uw gastheer/vrouw zijn.
 
Ook heeft u een compleet verzekerings-pakket, waaronder een WA- en ongevallenverzekering.
 
U vliegt met het eerste nederlandse vliegbedrijf in de General Aviation (kleine luchtvaart) dat beschikt over een Europese A.O.C. (Air Operator Certificate). Voor u als klant geeft deze erkenning waarborg voor de veiligheid en kwaliteit van de vluchtuitvoering, de vloot en het personeel.
 
Programma: 
  • Korte briefing (uitleg theorie)
  • 60 minuten vliegen onder leiding van een deskundige vlieginstructeur
 

Specificaties

Productnummer 19155
Aantal personen 1 persoon
Categorie Vliegen
Duur 1-3 uur
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Locatie Teuge (vlak bij Apeldoorn)
Provincie Gelderland
Soort activiteit Proefvliegles
Toeschouwers mogelijk? Het is mogelijk om twee pasagiers mee te nemen
Wanneer Na resevering
Wat Proef- vliegles van 60 minuten
Weer Bij te slecht weer gaat de vliegles niet door

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Proef- vliegles 60 minuten (1 persoon). Schrijf een review, of bekijk alle reviews