Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Privé Workshop Visagie 1 op 1

89.00

Wat is het precies?

Lijkt het je leuk jezelf professioneel te leren opmaken ? Monique van Wijnbergen en haar visagistes leren je hoe. Monique is in September 2009 2e van Nederland geworden tijdens de Nederlandse Make-up Award wedstrijden. Zij heeft een mode en styling achtergrond, is professioneel visagiste met een eigen Visagieschool. Tijdens de workshops wordt er gewerkt met het luxe make-up merk Royal Effem uit het Italiaanse Parma.
 
De Workshop
Bij de privé workshop één op één krijg je naast de workshop ook een persoonlijke make-up tas analyse aangeboden.
Kom naar de workshop terwijl je je reguliere make-up draagt. In een relaxte sfeer onder het genot van een kopje thee of koffie gaan we alles behandelen, de theorie maar vooral de praktijk van de verschillende stappen als camouflage, de kleurkeuze en soort foundation, het shapen, de blush, de wenkbrauwen, de ogen en de lippen..
De meeste aandacht gaat uit naar het mooi leren opmaken van de ogen, de geschikte en minder geschikte kleuren, de looks voor dit seizoen en er wordt een professionele aanbrengtechniek aangeleerd. Een ieder krijgt dus een persoonlijk kleuradvies.Het idee is dat je vol vertrouwen weggaat met een look die echt voor jou werkt en dat je deze look opnieuw makkelijk zelf thuis kunt creëren. Elke deelneemster ontvangt dan ook een eigen make-up pas.

Programma:
  • Make-up workshop +/- 1 uur
  • één op één advies
Bij deze privé workshop is inbegrepen:
  • Koffie/thee 
  • Gebruik van het luxe make-up merk Royal Effem
  • Op het einde ontvangst van eigen make-up pas

Specificaties

Productnummer 20925
Aantal personen 1 persoon
Categorie Beauty & Mind
Duur 1-3 uur
Extra info Alleen mogelijk op alle doordeweekse dagen
Leeftijd vanaf 16 jaar
Locatie Utrecht
Provincie Utrecht
Soort activiteit Workshop Visagie
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Privé workshop visagie

Wat vind je ervan?

25/1 2012
helma / maarssen
Eindelijk heb ik geleerd hoe ik mij het beste kan opmaken, welke kleuren goed bij mij passen en tot mijn verbazing kan ik het nu ook zelf. bedankt !
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews