Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Pedicure

20.00

Wat is het precies?

Met deze bon krijgt u recht op een pedicure behandeling.

Bij deze pedicure worden eerst uw voeten worden in een badje met een verzachtende soak gezet voor het losmaken van eventueel eelt. Vervolgens uw nagels gevijld en gepolijst,  zullen de nagelriemen worden opgeduwd en behandeld.
En als laatste natuurlijk een mooie lak over uw nagels.

De behandeling vindt plaats in een gezellige, kleine salon waarin hygiënisch wordt gewerkt. Na de behandeling bent u in de mogelijkheid om een aantal toepasselijke producten te kopen zoals nagelriemolie, handcrème, vijlen en dergelijke.


Programma:
  • Ontvangst met koffie of thee,
  • Genieten van de behandelingen,
  • Mogelijkheid aanschaffen van verzorgingsproducten
 

Specificaties

Productnummer 24837
Aantal personen 1 persoon
Categorie Beauty & Mind
Duur 1-3 uur
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Roden
Provincie Drenthe
Soort activiteit Pedicure
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat 1,5 uur pedicure

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Pedicure. Schrijf een review, of bekijk alle reviews