Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Mountainbiken

22.50

Wat is het precies?

Met deze bon heb je recht op een prachtige mountainbike tocht in de bossen en duinen van Noordwijk.

Dit heuvelachtige duinlandschap verleend zich uitstekend voor een intensief mountainbike parcour. Verschillende pittige heuvels en steile afdalingen kom je tegen in dit mountainbikeparcours op het Noordwijkerhoutse gebied. Bij terugkomst kun je op het strand of op het terras uitrusten onder het genot van een hapje en een drankje!!

Programma:
  • 1,5 uur Mountainbiken
Bij deze belevenis is inbegrepen:
 
  • 1,5 uur mountainbiken
  • materiaal
  • instructie van een ervaren instructeur
 

Specificaties

Productnummer 25188
Aantal personen 1 persoon
Categorie Erop uit
Duur 1-3 uur
Kleding sportieve kleding die vies en nat mag worden, regenkleding, gympen/stevige schoenen
Leeftijd vanaf 12 jaar
Locatie Noordwijk
Provincie Zuid-Holland
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Blessure vrij
Wanneer Na reservering van april t/m oktober
Zelf meebrengen Droge kleren en drinken

Wat vind je ervan?

20/4 2010
J. en S. / Garderen
Bij ons heb je de Veluwe, maar de duinen is toch wel iets anders. Waren met 6 man, allemaal een fiets gehuurd en knallen! Heerlijk kapot na afloop, lekker biertje gedronken op het strand daarna... Gezellige dag gehad, volgend jaar weer! Maken er een jaarlijks uitje van....Top!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews