Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Lasergamen in Lovers Powerzone 1 persoon 15 min

9.00

Wat is het precies?

Lovers Powerzone beschikt over de meest indrukwekkende lasergame arena van Amsterdam en omstreken. De arena is 450 m2 groot waardoor het mogelijk is om met maximaal 20 personen tegelijkertijd in de arena de strijd met elkaar aan te gaan. Het thema “underground” komt op deze locatie onder de brug volledig tot zijn recht.

Stap door de elektrische schuifdeur de "instruction ruimte" binnen. In deze ruimte met slechts blacklight verlichting en een beeldscherm neem je de uitleg van het spel tot je. Daarna is het tijd om je naar de "loading room" te begeven. Daar ontvang je een laservest en maak je je opgewonden gereed voor vertrek. De elektrische schuifdeur gaat open en de strijd begint. Hoor je bij de "winnaars" of "verliezers"?

Aan het eind van het spel ontvang je bij de bar je scorekaart om te zien wat jij en je medespelers aan punten verdiend hebben!

Minimaal te boeken met 4 personen

Deze voucher vertegenwoordigd een waardebon voor 1 persoon lasergamen 15 minuten

Specificaties

Productnummer 82722
Aantal personen 1 persoon lasergame 15 minuten
Categorie Adrenaline
Duur 15 minuten
Leeftijd vanaf 12 jaar
Locatie Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Wanneer Iedere dag, na reservering
Wat Lasergamen in een supermoderne omgeving

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Lasergamen in Lovers Powerzone 1 persoon 15 min. Schrijf een review, of bekijk alle reviews