Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Lasergame (4 personen)

32.00

Wat is het precies?

 

Donkere ruimtes, rook, lichtflitsen om je heen?! Een sensationeel spel, waarbij de adrenaline door je lichaam heen giert.
Je moet constant op je hoede zijn, je weet nooit wie er verborgen zit...naast je, voor je achter je!

LaserGame speelt zich af in de donkere gangen van een spookachtige ruimte. Deze ruimte is gevuld met rook, licht- en geluidseffecten.
 
De groep wordt in 2 teams ingedeeld. Iedereen krijgt een speciaal laservest en laserpistool. De bedoeling is om met het laserpistool zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen terwijl je zelf zo min mogelijk geraakt wordt.

Als je geraakt wordt zal het laservest geluid maken en oplichten, je laserpistool is nu voor korte tijd uitgeschakeld. Na enkele seconden gaat het pak weer aan en kan je weer schieten. Aan het eind van het spel krijgt iedereen zijn individuele score en een groepswinnaar.

 

Minimale lengte voor deelname is 1,35 meter.

 

Let op: de prijs is € 8 p.p. bij een boeking van minimaal vier personen.

 

Locatie: Zoetermeer

Specificaties

Productnummer 22240
Aantal personen > 2 personen
Categorie Adrenaline
Duur < 1 uur
Kleding Vrijetijdskleding
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Zoetermeer
Provincie Zuid-Holland
Soort activiteit Lasergame
Toeschouwers mogelijk? Nee
Voorwaarden voor deelname Minimale lengte 1.35 meter
Wanneer Na reservering, vanaf 10 dagen vantevoren
Wat 1 sessie Lasergame
Weer Geschikt voor elk weertype

Wat vind je ervan?

10/6 2010
Giovanni / West
Dit was echt zo cool!! Je kan je score onder de game op een schermpje in je pak zien. Als je schiet zie je ook echt een laserstraal. Ik raad dit voor iedereen aan, en ik denk als je met 8 á 12 vrienden bent dat je dan het meest kunt genieten.
14/4 2010
Henri / Zoetermeer
Het klinkt standaard, maar toch een erg leuke vrijgezelleavond gehad. Megacoole omgeving, helemaal los gegaan! Cool!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews