Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Koninklijke Vliegles en overnachting (2 personen)

399.00

Wat is het precies?

Het moet een fantastisch gevoel zijn om een vliegtuig zelf te kunnen besturen en uzelf en uw medepassagiers de prachtige verschillende landschappen van Nederland te laten zien.

Er wordt gevlogen met een Cessna 172. Dit vliegtuig heeft de vleugels aan de bovenzijde zodat u en uw passagiers volop kunnen genieten van het panorama die onder u voorbij schuift. En natuurlijk mag u foto’s maken en filmopnamen zodat u de vlucht later nog vele malen kunt bewonderen.

Uiteraard zult u het Paleis alvast vanuit de lucht bekijken, voordat u de koninklijke verblijven van dichtbij kan bekijken en door het prachtige park en de mooi aangelegde beroemde tuinen van Paleis Het Loo zal wandelen.

En, dat is nog niet alles. U kunt nog eens heerlijk nagenieten van deze koninklijke vliegles, in het leuke, gezellige Apeldoorn of in de prachtige omgeving, want de overnachting in een mooi hotel is voor u geregeld!

Met deze geschenkbon geeft u uzelf of iemand anders een onvergetelijke ervaring. Een belevenis zoals u nog nooit heeft ervaren.

Laat uw lang gekoesterde droom uitkomen!

Het programma:
  • Ontvangst en kennismaking met de piloot
  • 15 minuten theorie-les
  • 20 minuten zelf vliegen (de piloot verzorgt de start en landing) !
  • Bezoek Paleis Het Loo
Inbegrepen bij dit koninklijke arrangement:
  • 2 toegangskaarten Paleis Het Loo
  • Parkeermunt
  • Eventuele weekendtoeslagen
  • Inzittendenverzekering en luchthavenbelasting
  • Overnachting in een mooi hotel

 

Specificaties

Productnummer 23758
Aantal personen 2 personen
Categorie Vliegen
Duur 1 dag en overnachting
Leeftijd vanaf 12 jaar
Locatie Teuge (vlak bij Apeldoorn)
Provincie Gelderland
Soort activiteit Vliegen
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Koninklijke vliegles en overnachting
Weer afhankelijk van weercondities

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Koninklijke Vliegles en overnachting (2 personen). Schrijf een review, of bekijk alle reviews