Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Koe knuffelen workshop voor 1 persoon

57.50

Wat is het precies?

 

‘Koe knuffelen’ doe je niet zomaar. Koe knuffelen heeft bewezen dat het meer is dan genieten tegen een warm koeien lijf. Kinderen met slaap problemen vallen in slaap door het zachte wiegen van de buik tijdens de ademhaling. Geriatrische patiënten komen tot leven en beginnen spontaan verhalen te vertellen of gedichtjes op te zeggen. Kinderen met ADHD worden rustig en gaan tegen de koe aan zitten. Zelfs de drukste kinderen worden rustig door het respect dat er voor de dieren is.

Wat doet het nu met de dieren? De dieren vallen in slaap. Komen naar ons toe en gaan in sommige gevallen voor ons liggen. Onze Marie-Lou laat inmiddels de melk ‘lopen’ (toeschiet reflex) wanneer zij ons de wei in ziet komen. Elke week komen er ‘koe-knuffel’ koeien bij. Dat wil zeggen dieren die het toestaan dat we bij ze gaan liggen. Het is uniek in Nederland. Ook daarbuiten kennen we dit fenomeen niet. Het Koe Knuffelen doet een appèl op uw Intuïtie (rechter hersenhelft) en de kunst van de Non Verbale communicatie. Dit is de reden dat al veel bedrijven de weg naar de boerderij gevonden hebben. Het brengt alles weer terug bij de kern van de organisatie. Communicatie en Samenwerken.

Dagelijks worden groepen ontvangen voor het Koe Knuffelen. Koe Knuffelen is uitgegroeid tot een succes van wereldformaat. En dagelijks worden nieuwe elementen van het Koe Knuffelen ontdekt. Verras uw collega of vriend, familie of echtgenoot met de unieke Koe Knuffelcursus.

Programma:
  • U wordt ontvangen met functionele ‘ontstress-tips’.
  • Al kuierend en keuvelend maakt u kennis met de basis van ons bestaan. Tussen de koeien wordt uw rechterhersenhelft geprikkeld om uw intuïtie te ontwikkelen. 
  • Na deze momenten van innerlijke rust wordt u meegenomen om uiteindelijk de 3 stappen van het Koe Knuffelen onder de knie te krijgen.
  • Alles wordt na-genoten in de ‘Inspiratieruimte op Niveau’ onder het genot van een hapje en een drankje waarna U geheel ontspannen en herboren huiswaarts keert.

Specificaties

Productnummer 19559
Aantal personen 1 persoon
Categorie Workshops
Duur 3 uur
Kleding Vrijetijdskleding
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Voorst
Provincie Gelderland
Soort activiteit Workshop Doen
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering, op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.00
Wat Koe knuffelen workshop voor 1 persoon

Wat vind je ervan?

27/4 2012
joann / voorst
Jaaaaaa, vandaag kreeg ik vooor mijn verjaardag van een goede vriend, de bon om te gaan koe knuffelen, ik ben namelijk helemaal verliefd op koeien. Dus ik verheug mij erop om dit te gaan doen. Ik wacht tot het iets mooier weer gaat worden en dan...knuffelen!!!! Ik vertel nog wel hoe het de koe, en mij is bevallen om samen te knuffelen. Tot over een paar weken.
8/3 2010
Simone / Breda
Van meerdere kennissen om me heen gehoord dat het koe knuffelen en heel relaxende werking had. Dit heb ik ook zeker ervaren en was na de experience helemaal mezelf. Leuk om een keer te doen, Simone
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews