Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Karten (12 minuten) voor volwassenen (2 personen)

31.00

Wat is het precies?

Ervaar de spanning, snelheid en sensatie op de 500 meter lange baan. Door de technische baan met uitdagende bochten en snelle karts maakt u kennis met het ultieme race gevoel!!

De meeste Formule 1 coureurs zijn ooit begonnen in een kart.

Niet verwonderlijk, want scherpe inhaalmanoeuvres, driften, slippen en acceleratie zijn de basiselementen van het autoracen.
Stuurmanskunst en gezond verstand zijn belangrijker dan een dosis lef. Een kart is natuurlijk veel kleiner en minder snel dan een Formule1 wagen, maar de sensatie blijft hetzelfde.

De Sodi RX7 karts hebben verstelbare stoeltjes, een rolbeugel en veiligheidsgordels. Daarnaast beschikken we over een remote control systeem waardoor iedere individuele kart, m.b.v. een afstandsbediening, op stapvoets rijden overgaat, als de situatie daarom vraagt.

Tijdens een vrije training rijdt u een heat (rit) van 12 minuten. In deze tijd kunt u ongeveer 15 tot 25 rondjes rijden. Vooraf krijgt u een duidelijke instructie met een uitleg van de vlaggen. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een overzicht waarop alle persoonlijke prestaties vermeld staan.

Bij deze experience is inbegrepen:
  • Gebruik van veiligheidshelm.
  • Overzicht van verreden tijden.
Het programma:
  • Uitleg over het vlaggen.
  • 12 minuten sessie race-ervaring in de kart.

Specificaties

Productnummer 22238
Aantal personen 2 personen
Categorie Rijden
Duur 12 minuten
Kleding Er wordt voor beschermende kleding gezorgd
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Locatie Zoetermeer
Provincie Zuid-Holland
Soort activiteit Racen
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Minimale lengte 1.60 meter
Wanneer Na reservering
Wat Indoor Karten
Weer Geschikt voor elk weertype

Wat vind je ervan?

17/6 2010
Björn / Amstelveen
Hey, het was weer heel gezellig ! En dan nog een 37.70sec gereden. 'blij as blij can be !!!' Groetjes, Björn
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews