Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Hot stone volledige massage (1 persoon)

55.00

Wat is het precies?

De enthousiaste medewerkers van het Beauty centrum vertroetelen u graag in de gemoedelijke Brabantse sferen. In deze knusse omgeving wordt een zeer compleet pakket van behandelingen aangeboden waar u van een verzorging en ontspanning van top tot teen kunt genieten.
 
Zodra u de deur binnen gaat koestert u zich in ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u bijvoorbeeld in de Silence Room de helende werking van de Hot-Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.
 
Met deze Hot stone massage ontspant u volledig, ervaar de helende werking van de warme stenen zelf. De volledige massage is een unieke ervaring en heeft een zeer ontspannende werking door de combinatie van warmte, druk van de stenen en de heilzame werking van essentiële oliën.
 
Programma:
  • Ontvangst bij de receptie
  • Genieten van de Hot stone massage (50-60 min.)

Specificaties

Productnummer 22271
Aantal personen 1 persoon
Categorie Beauty & Mind
Duur < 1 uur
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Hapert
Provincie Noord-Brabant
Soort activiteit Massage
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Massage

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Hot stone volledige massage (1 persoon). Schrijf een review, of bekijk alle reviews