Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: GPS wandeling

25.00

Wat is het precies?

Met de GPS maakt u een avontuurlijke tocht door het prachtige Nationaal Park Veluwezoom. De GPS tocht bestaat uit verschillende ’waypoints’ die u kunt vinden door goed te kijken en slim te puzzelen. Elk antwoord wijst u naar een waypoint waar u een volgende puzzelopdracht wacht. Deze combinatie van puzzelen en wandelen is een aanrader voor iedereen die behalve een fysieke ook een mentale uitdaging zoekt.
 
Bij de GPS wandeling is inbegrepen:
  • GPS apparaat
Programma:
  • Ontvangst bij de VVV balie in het Veluwetransferium Posbank
  • Introductie GPS-apparaat
  • Wandeltocht door het bos

Let op: Voor het GPS-apparaat geldt een waarborgsom van € 50.


 

Specificaties

Productnummer 20640
Aantal personen 5 personen
Categorie Erop uit
Duur Halve dag
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Rheden
Provincie Gelderland
Soort activiteit Erop uit
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat GPS wandeling
Weer Geschikt voor elk weertype

Wat vind je ervan?

26/2 2012
Marc & Linda / Rheden
Wij hebben de gps-wandeling als SUPER ervaren, onze hond trouwens ook :) Leuke speurtocht in een onbekende omgeving met gave 'waypoints' Echt een super leuk dagje gehad met z'n 3en, echt een aanrader en súper leuk om iemand cadeau te geven.
9/6 2010
Lenneke / GPS
Beste lastig, Op een gegeven moment zelfs een beetje verdwaald geraakt maar he, wel gezellig gehad met elkaar gehad.
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews