Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Gezichtsbehandeling Osaine voor de man (1 persoon)

49.50

Wat is het precies?

De enthousiaste medewerkers van het Beauty centrum vertroetelen u graag in de gemoedelijke Brabantse sferen. In deze knusse omgeving wordt een zeer compleet pakket van behandelingen aangeboden waar u van een verzorging en ontspanning van top tot teen kunt genieten.
 
Zodra u de deur binnen gaat koestert u zich in ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u bijvoorbeeld in de Silence Room de helende werking van de Hot-Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.
 
U krijgt een heerlijk relaxende gezichtsbehandeling met de producten van Osaìne speciaal voor de man. Osaìne is een Italiaans, op zeewater gebaseerd, innovatief product met lijnen voor verschillende huidtypen en huidproblemen. Uw huid wordt hierdoor niet alleen zachter en egaler maar wordt ook diep gereinigd.
 
Programma:
  • Ontvangst bij de receptie
  • Genieten van de gezichtsbehandeling (60 min.)
Let op: Badjas en slippers zijn te huur of zelf mee te nemen.

Specificaties

Productnummer 22889
Aantal personen 1 persoon
Categorie Beauty & Mind
Duur 1-3 uur
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Hapert
Provincie Noord-Brabant
Soort activiteit Beauty behandeling
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Beauty moment
Zelf meebrengen Handdoek, badjas, slippers

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Gezichtsbehandeling Osaine voor de man (1 persoon). Schrijf een review, of bekijk alle reviews