Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Gel Systeem

50.00

Wat is het precies?

Met deze bon krijgt u recht op een manicure behandeling. Bij deze manicure worden eerst uw nagels gevijld en gepolijst. Vervolgens zullen de nagelriemen worden opgeduwt en behandeld. Na de behandeling krijgt uw acryl kunst-nagels geplaatst. In een van de drie gewenste uitvoeging.

De behandeling vindt plaats in een gezellige, kleine salon waarin hygiënisch wordt gewerkt. Na de behandeling ontvangt u een nieuwe vijl en ontvangt u ook een nieuwe set kunstnagels. Na de behandeling bent u in de mogelijkheid om een aantal toepasselijke producten te kopen zoals nagelriemolie, handcrème, vijlen en dergelijke.

Programma:
  • Ontvangst met koffie of thee,
  • Genieten van de behandelingen,
  • Mogelijkheid aanschaffen van verzorgingsproducten

Specificaties

Productnummer 24838
Aantal personen 1 persoon
Categorie Beauty & Mind
Duur 1,5 uur
Leeftijd Alle leeftijden
Locatie Roden
Provincie Drenthe
Soort activiteit Gel Systeem
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Gel Systeem

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Gel Systeem. Schrijf een review, of bekijk alle reviews