Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Fly & Nature (2 personen)

175.00

Wat is het precies?

Park De Hoge Veluwe is één  van de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is. Prachtige natuur en wildlife. Maar de meeste dieren zullen zich niet zo makkelijk laten zien, zeker niet op de grond. Maar...wellicht wel vanuit de lucht!

En dat is wat u gaat doen. U gaat vanuit de lucht het park bekijken. Want u leert ook nog vliegen! U krijgt de nodige instructies en dan gaat het gebeuren, u gaat de lucht in.
De piloot verzorgt de start en landing, maar eenmaal in de lucht bent u degene die de stuurknuppel vasthoudt.

Met deze geschenkbon geeft u uzelf of iemand anders een onvergetelijke ervaring. Een belevenis zoals u nog nooit heeft ervaren.

Er wordt gevlogen met een Cessna 172. Dit vliegtuig heeft de vleugels aan de bovenzijde zodat u en uw passagiers volop kunnen genieten van het panorama die onder u voorbij schuift. En natuurlijk mag u foto’s maken en filmopnamen zodat u de vlucht later nog vele malen kunt bewonderen.

Laat uw lang gekoesterde droom uitkomen!

Het programma:
  • Ontvangst en kennismaking met de piloot
  • 15 minuten theorie-les
  • 20 minuten zelf vliegen (de piloot verzorgt de start en landing) !
  • Bezoek Park de Hoge Veluwe
Inbegrepen bij dit Fly & Nature arrangement:
  • 2 toegangskaarten Park De Hoge Veluwe
  • Eventuele weekendtoeslagen
  • Inzittendenverzekering en luchthavenbelasting

Specificaties

Productnummer 23761
Aantal personen 2 personen
Categorie Vliegen
Duur 1 dag
Leeftijd vanaf 12 jaar
Locatie Teuge (vlak bij Apeldoorn)
Provincie Gelderland
Soort activiteit Vliegen
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Vliegles en toegang Park De Hoge Veluwe
Weer afhankelijk van weercondities

Wat vind je ervan?

15/6 2010
Nield / Barneveld
ik heb vandaag voor het eerst in de vliegtuig gezeten,en dat zal niet bij 1 keer blijven. want het is leuk om tedoen. ik hoop in toekomst zeker vaker te gaan doen en ik raad het aan om keer tedeon.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews