Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Entree The Amsterdam Dungeon (volwassenen)

21.00

Wat is het precies?

Een onvergetelijke Hollandse geschiedenis les voor iedereen!

The Amsterdam Dungeon brengt 500 jaar duistere geschiedenis in 11 shows met 7 acteurs in 1 huiveringwekkende belevenis tot leven!
Overleef jij in de 80 minuten durende tour de verschrikkelijke Pest of ontdek je het duistere geheim van de grote schilder Rembrandt?
Pas op dat je niet gemarteld wordt door de beul Peter Titelmann uit de Spaanse Inquisitie of verdwaald in het spiegellabyrint! Voor de echte moedige bezoeker is er de achtbaan!

Beleef nu deze spectaculaire, griezelige en historische attractie in hartje Amterdam.

NB: De attractie kan door iedereen gedaan worden. 1 rolstoel toegestaan in de attractie, mits het geen elektrische rolstoel is. Bij de achtbaan zijn mensen met hartklachten en rugklachten niet toegestaan. Ook zwangere vrouwen worden niet toegelaten in de achtbaan.

De duur van deze attractie is circa 80 minuten.


Specificaties

Productnummer 27062
Aantal personen 1 persoon
Categorie Erop uit
Duur 1-3 uur
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Locatie Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Reserveren Op de locatie, reservering vooraf niet nodig
Soort activiteit Erop uit
Toeschouwers mogelijk? Nee
Voorwaarden voor deelname Zie producttekst
Wanneer Elke dag van 11.00 – 17.00 (laatste toegang) In de zomer open van 10.30 – 17.30
Wat Entree Amsterdam Dungeon
Weer Geschikt voor elk weertype

Wat vind je ervan?

25/5 2010
niels / utrecht
Het is zeker het geld waard, we hebben een erg leuke dag gehad, en je ben vene helemaal ergens anders, Het is een prikkelende gebeurtenis, met verschillende toffe shows en goede acteurs ook! Het lijkt me ook leuk voor jongeren, want je leert er ook nog het een en ander over de geschiedenis en hoe het er toen aan toe ging. aanrader voor jong en oud!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews