Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen
 • 199.00
 • 35.00
 • 32.50
 • 35.00
 • 45.00
 • 22.50

Kadobon: Duikarrangement (5 personen)

66.50

Wat is het precies?

In dit subtropische zwemparadijs kunt u kennismaken met het duiken, in de vorm van een feestje.

Uiteraard zult u ervaren hoe het is om met perslucht enige tijd onder water te zijn en te blijven. Wellicht boekt u hierna wel direct uw reis naar een tropisch eiland om de schitterende onderwaterwereld te bewonderen!

UIteraard zullen ervaren instructeurs u uitleg geven en zijn ze altijd paraat bij u in de buurt.

Maar, ook al eens gedacht aan een kinderfeestje in het zwembad, met een duikarrangement? Dit is natuurlijk een unieke manier om de verjaardag van uw kind te vieren. Nodig vriendjes, neefjes, nichtjes en andere familie uit, en niemand zal dit niet snel vergeten!

Tevens is dit ook een hele bijzondere manier om uw vrijgezellenfeestje te organiseren. Of met uw collega's een bedrijfsfeestje te plannen.
Of gewoon zomaar...

In ieder geval krijgt u met deze geschenkbon een unieke kans voor een duikfeest, een arrangement dat letterlijk in het water valt.

 • Ontvangst
 • Theoretische instructie
 • De praktijk: duiken met perslucht
Inbegrepen:
 • Alle benodigde duikmaterialen
 • Onbeperkt zwemmen tijdens de openingstijden dat u aanwezig bent voor dit arrangement
Deze geschenkbon is voor 5 personen. Voor elke extra persoon dient u de geschenkbon met productnummer 23889 aan te schaffen.

Specificaties

Productnummer 23756
Aantal personen > 2 personen
Categorie Erop uit
Duur < 1 uur
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Locatie Zuidlaren
Provincie Drenthe
Soort activiteit Waterfun
Toeschouwers mogelijk? ja
Wanneer Na reservering
Wat 30 minuten duiken en onbeperkt zwemmen
Zelf meebrengen Zwemkleding en handdoek

Wat vind je ervan?

8/3 2010
Jaap / Utrecht
Zelf vorig jaar met vrienden in Egypte gedoken. Deze opfriscurcus gedaan omdat we over 1 maand weer gaan. Alle kleine kneepjes wat te doen als je lucht op is of te balanceren op een bepaalde hoogte weer helemaal opgefrist. Als je een beginnend duiker bent en van plan bent om binnenkort weer te duiken echt een goede curcus! Voor de mensen onder ons die willen duiken, is dit echt een leuk arrangement om erachter te komen of het wat voor jou is. Gr Jaap
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews