Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Dineren in het donker, 4 gangen (2 personen)

90.00

Wat is het precies?

Jij gaat dineren in het donker!

Omdat je niets ziet, proef en ruik je veel meer van het diner. En omdat het een verrassing is wat je eet ben je veel bewuster van alle smaken.
Het zijn natuurlijk geen onsmakelijke dingen en je mag ook nog eens precies aangeven wat je liever niet eet. 

Het is een viergangendiner in het donker, beginnend bij een voorgerecht, daarna een tussengerecht en daarna de hoofdmaaltijd en afsluitend een lekker zoet dessert.

Het Programma:
  • Je wordt ontvangen in onze verlichte serre met uitleg van de smaakbelevenis en uw menuvoorkeuren en bijzonderheden worden genoteerd.
  • Vervolgens word jij begeleid door een expert van het donker naar de eigen dinertafel.
  • Circa 2 uur ga je genieten van uw diner in het donker (tijd hangt af van het aantal gangen en eigen tempo).
  • Je sluit af met een raadspel over wat er gegeten en gedronken is in het donker
Betreft:
  • 4 Gangen Diner

Specificaties

Productnummer 24364
Aantal personen 2 personen
Categorie Fijnproevers
Duur 1-3 uur
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Soort activiteit Diner
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Culinaire beleving in het donker

Wat vind je ervan?

28/4 2010
Gerda / Banne
Het lijkt een beetje op date in het donker, eigenlijk is het wel heel leuk. Ik was er een beetje huiverig voor door de verhalen die je er wel eens over hoort. Gelukkig viel het allemaal mee en heb ik een leuke avond gehad, wel vreemd dat je in het donker 'niets ziet' vroeg me vaak af hoe zou hij nu kijken en/ of zitten. kortom leuke avond gehad en erg gelachen. ook lekker gegeten trouwens.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews