Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Crazy Laser Party

25.00

Wat is het precies?

 

Lasergame voor Kids
Buiten lasergamen is nu mogelijk! Iedere speler wordt uitgerust met een camouflagepak, een super moderne lasergun en een Bush-hat met laserdetector. Na de uitleg over de uitrusting en het krijgen van de opdracht, start het lasergame spel. 
Met lasergames is er geen kans op blauwe plekken, geen beperkt zicht door een beslagen masker, geen extra kosten voor munitie maar wel 100% veilig spelplezier.  

Wat is outdoor lasergame?
Outdoor Lasergame is een nieuwe technologie die volledig onschadelijk is voor de ogen en waardoor het niet meer nodig is om in het donker te moeten laser gamen, deze lasers werken gewoon bij daglicht en hebben een bereik van 200 meter!
Het is nu ook niet meer nodig om in een kleine indoor laser ruimte te spelen maar net als bij Paintball, buiten in een echte realistische natuur omgeving waar je kunt rennen, springen en je uitstekend kunt verstoppen.
 
Hoe gaat het spel?
De lasers houden een persoonlijke score bij zodat je na afloop kunt zien door wie en hoe vaak je geraakt bent.
Iedereen begint met 100 levenspunten en bij elke HIT raak je 10 levenspunten kwijt. Zodra je geraakt wordt (dit wordt door een sensor geregistreerd) roept de laser Aaaarghh en moet je snel wegduiken.
Wanneer iemand je bijna raakt, roept de laser Warning... warning, blijf je staan, dan ben je in een rap tempo door je 100 punten heen!

Snel reageren is een MUST bij het laserspel!

Bij deze Crazy Laser Party is inbegrepen:

  • High Tech Laser uitrusting
  • Camouflagepak
  • Bushhat
Het Programma:

  • Ontvangst en kennismaking met de instructeur
  • 10 minuten uitleg en omkleden
  • Aanvang lasergame met verschillende afwisselende spelletjes in verschillende speelvelden
Let op: Het minimum aantal personen voor een reservering is 6. Vanaf 15 personen speelt u privé (dus alleen met uw eigen groep).

 

Specificaties

Productnummer 23695
Aantal personen Afhankelijk van gekozen versie
Categorie Adrenaline
Duur 1-3 uur
Kleding Er wordt voor beschermende kleding gezorgd
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Locatie Almere Buiten
Provincie Flevoland
Soort activiteit Lasergame
Toeschouwers mogelijk? Ja, kijken en filmen is mogelijk tijdens het spel
Wanneer Na reservering
Wat Crazy Laser Party
Weer Dit evenement gaat alleen niet door bij extreme weersomstandigheden
Zelf meebrengen Stevige schoenen en een foto/filmcamera

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Crazy Laser Party. Schrijf een review, of bekijk alle reviews