Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen
  • 28.00
  • 59.00
  • 49.00
  • 75.00
  • 199.00
  • 69.00

Kadobon: Carver arrangement (1 persoon)

163.75

Wat is het precies?

Tijdens dit arrangement maakt de ontvanger van deze cadeaubon kennis met de bijzondere rij eigenschappen van de Carver. Op het circuit van VVC-adventure mag hij of zij het zelf ervaren. Door middel van een parcours met pionnen gaaat men swingend van bocht naar bocht en zelfs de rotondes zijn leuk om (een extra rondje) te rijden. In de Carver blijkt het een sensatie om te proberen zo plat mogelijk door de bocht te gaan.

Niet alleen Carver!
Naast rijden in de Carver bestaat dit arrangement uit een Slipcursus en een spectaculaire driftcursus met een quad.
 
Driftcursus met quad
Je ziet het wel eens in een spannende film. Een wilde achtervolging met auto's die half uit de bocht vliegen. Wij gaan je dat ook leren. Driften is een moeilijke sport. Een driftcursus is momenteel erg hot. Wij leren je het op een eenvoudiger manier. De quad hebben we speciaal geprepareerd met een skidcar onderstel. Zodat de achterwielen minder grip hebben op het asfalt. Dus spectaculair driften maar wel op een veilige manier.

Programma:
  • Ontvangst en kennismaking met de instructeur
  • Carver rijden
  • Driftcurcus met quad

 

Specificaties

Productnummer 19434
Aantal personen 1 persoon
Categorie Rijden
Duur 1-3 uur
Extra info Rijbewijs verplicht
Kleding Vrijetijdskleding
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Locatie Almere Buiten
Provincie Flevoland
Soort activiteit Super Cars
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Geen ernstige hart- en/of rugklachten, en geen overmatig gebruik van alcohol en/of drugs
Wanneer Na reservering
Wat Carver arrangement

Wat vind je ervan?

25/2 2010
Fred / Oestgeest
Al zeg ik het zelf de auto van de toekomst! Echt een belevenis om in een carver te rijden. Daarnaast erg veel plezier beleeft aan de slipcurcus en de driftcurcus met de quad. Voor 159,00 een zeer geslaagde dag!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews