Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Bowlen in Lovers Powerzone

22.50

Wat is het precies?

De bowlingbanen van Lovers Powerzone zijn op zichzelf al een hele beleving. Powerzone introduceert als eerste in Amsterdam en omstreken witte bowlingbanen met daarboven speciale LED verlichting die gegarandeerd fantastische kleureffecten leveren. Alle banen kunnen in alle kleuren van de regenboog veranderen gecombineerd met speciale audio en video. Hierdoor kun je pas echt bowlen in stijl.

De bowlingbanen beschikken tevens over blacklight verlichting waardoor de banen, ballen en pins mooie speciale effecten te voorschijn toveren. Op de achterwand van de bowling worden video clips afgespeeld om de sfeer nog aangenamer te maken.

Deze voucher is goed voor een 1 uur een bowlen op 1 baan van maandag tot vrijdag tot 17.00 uur

Op de waardebon staan de contactgegevens vermeld om een reservering te maken.
 

Specificaties

Productnummer 82719
Aantal personen niet van toepassing
Categorie Erop uit
Duur 1 uur
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Wanneer Iedere dag, na reservering
Wat Bowlen in de supermoderne Powerzone

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Bowlen in Lovers Powerzone. Schrijf een review, of bekijk alle reviews