Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Boom Chicago + 2-gangen menu voor 2 personen

99.00

Wat is het precies?

 

Boom Chicago’s shows zijn een spektakel van snelle improvisaties, video, muziek, internet en scherpe sketches die in hoog tempo met elkaar worden afgewisseld. De acteurs, de musical director en de multi-media technicus maken samen een comedyshow gebaseerd op de actualiteit en suggesties van het publiek.

Boom Chicago speelt dagelijks in het Leidseplein theater in hartje Amsterdam. In de zaal  zit je aan lange tafels en kun je voor de voorstelling genieten van heerlijke internationale seizoensgerechten die door de chefkok met alleen de verste ingrediënten worden gemaakt. Verder hebben we een prachtige bar/lounge en een zomerterras, voor lekkere cocktails en drankjes voor en na de show.

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • 2 Entréekaarten voor een Boom Chicago show
  • The Boom Chicago Diner (2-gangen)

Het programma:

  • Verschilt per avond en seizoen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Boom Chicago

Specificaties

Productnummer 20575
Aantal personen 2 personen
Categorie Erop uit
Duur 1 avond
Leeftijd vanaf 12 jaar
Locatie Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Soort activiteit Erop uit
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Avondje lachen en eten
Weer Geschikt voor elk weertype

Wat vind je ervan?

19/2 2010
Henk & Patricia / Heerlen
Heerlijk gegeten en gelachen. Kortom een geslaagde avond. Henk & Patricia
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews