Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Blokarten - Strandzeilen (Wijk aan zee)

32.50 26.50

Wat is het precies?

Durft jij dit avontuur aan? Blokarten, oftewel strandzeilen is een leuke sport die uit Nieuw Zeeland naar Europa gehaald is. Het is nog makkelijk te leren ook! Wanneer je op zoek bent naar een dag vol uitdaging en plezier dan raden we deze blokart  kadobon zeer zeker aan.

Bij aankomst staan de blokarts al helemaal voor jou klaar en kan je na een korte instructie aan je blokart avontuur beginnen.

Het programma bestaat uit een uur lang blokarten in Wijk aan Zee voor 1 persoon, inclusief een korte instructie over wind, snelheid en besturing.

 
 
 

Specificaties

Productnummer 20200
Aantal personen 1 persoon
Categorie Adrenaline
Duur 60 minuten
Extra info gebruik van veiligheidsmaatregelen is inbegrepen (zoals helm en gordels).
Kleding Voldoende warme kleding, stevige schoenen, (zonne)bril (tegen stuivend zand), regenkleding (om schoon te blijven)
Leeftijd Vanaf 14 jaar
Locatie Wijk aan zee
Provincie Noord-Holland
Soort activiteit Blokarting
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Het is niet toegestaan vooraf of tijdens de clinic alcohol te gebruiken
Wanneer Zondag (in het laagseizoen ook zaterdag), tijden afhankelijk van het getij
Wat 1 uur blokarten

Wat vind je ervan?

18/7 2012
Jacky / Wijk aan Zee
Dat was nog eens een top uitje, gekregen van mijn kinderen. Met z'n vijven rondgescheurd in deze snelle zeilkarretjes. Helemaal te gek en wat simpel om te leren. Jacky.
23/2 2010
Jolly / Alkmaar
Wow! echt gaaf! Nog nooit gedaan, eerste keer, terwijl ik altijd zo dichtbij bij het strand heb gewoond...Voor iedereen die een adrenaline-kick wil krijgen, geweldig! Die wind, snelheid...Eerst wel een beetje angstig, maar dat ging snel voorbij dankzij de begeleiding. TOP!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews