Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Blokarten en Skyten (Wijk aan zee) 2 personen

95.00

Wat is het precies?

Durft jij dit avontuur aan? Blokarten, oftewel strandzeilen is een leuke sport die uit Nieuw Zeeland naar Europa gehaald is. Het is nog makkelijk te leren ook! Wanneer je op zoek bent naar een dag vol uitdaging en plezier dan raden we deze blokart i.c.m. Skyten kadobon zeer zeker aan.

Naast het blokarten kunt u ook nog een clinic skyting volgen. Skyten is een nieuwe vorm van power-kiten, kiten met bestuurbare vliegers waar veel kracht op kan komen te staan. Lukt het u om met beide benen op de grond te blijven ?

Bij aankomst staan de blokarts al helemaal voor jou klaar en kan je na een korte instructie aan je blokart avontuur beginnen.

Het programma bestaat uit een uur blokarten en 1 uur skyten in Wijk aan Zee voor 2 personen, inclusief een korte instructie over wind, snelheid en besturing.

 
 
 
   
   

Specificaties

Productnummer 88753
Aantal personen 2 personen
Categorie Adrenaline
Duur 2 uur
Kleding Voldoende warme kleding, stevige schoenen, (zonne)bril (tegen stuivend zand), regenkleding (om schoon te blijven)
Leeftijd Vanaf 14 jaar
Locatie Wijk aan zee
Provincie Noord-Holland
Soort activiteit Blokarting i.c.m. Skyten
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Het is niet toegestaan vooraf of tijdens de clinic alcohol te gebruiken
Wanneer Zondag (in het laagseizoen ook zaterdag), tijden afhankelijk van het getij
Wat Blokarten en Skyten 2 personen
Weer Voor blokarten en skyten dient er minimaal windkracht 4 op het strand te staan. Indien de weersverwachtingen niet gunstig zijn dan kan uw reservering kosteloos verplaatst worden

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Blokarten en Skyten (Wijk aan zee) 2 personen. Schrijf een review, of bekijk alle reviews