Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Basiscursus Fotografie

475.00

Wat is het precies?

Ons team van professionele fotografen/docenten leert u tijdens de cursus, in kleine groepjes van hooguit 6 tot 10 personen, hoe u met uw camera bijzondere en verrassende beelden kunt maken. Hierbij schenken we veel aandacht aan het praktische gebruik van uw eigen camera. Tijdens de lessen worden verschillende foto's uit de praktijk besproken en fungeren daarbij als basis voor de betreffende les.

Locatie voor deze cursus is een gezellige grachtenpand met fotostudio, op slechts 2 minuten loopafstand van Haarlem centraal en de bijbehorende parkeergarage.  De 10 lessen van 2,5 uur worden op verschillende dagen van de week gegeven en zijn inclusief lesmateriaal, prachtig fotoboek en gratis gebruik van koffie/cappuccino, thee en frisdranken. 

Tijdens de Summit basiscursus fotografie komen alle belangrijke onderwerpen aan bod om kwalitatief goede foto's te kunnen maken.

Specificaties

Productnummer 89086
Aantal personen 1 persoon
Categorie Workshops
Duur 10 lessen van 2.5 uur
Leeftijd Vanaf 14 jaar
Locatie Haarlem
Provincie Noord-Holland
Soort activiteit Basiscursus Fotografie
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Op verschillende dagen van de week na reservering
Wat Basiscursus Fotografie
Weer Geschikt voor elk weertype

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Basiscursus Fotografie. Schrijf een review, of bekijk alle reviews