Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Basis Manicure

20.00

Wat is het precies?

Met deze bon krijgt u recht op een basis nagel behandeling. Bij deze basis manicure worden eerst uw nagels gevijld en gepolijst. Vervolgens zullen de nagelriemen worden opgeduwt en behandeld. Na de behandeling worden uw nagels gelakt.

De behandeling vindt plaats in een gezellige, kleine salon waarin hygiënisch wordt gewerkt. Na de behandeling bent u in de mogelijkheid om een aantal toepasselijke producten te kopen zoals nagelriemolie, handcrème, vijlen en dergelijke.

Programma:
  • Ontvangst met koffie of thee,
  • Genieten van de behandelingen,
  • Mogelijkheid aanschaffen van verzorgingsproducten
 

Specificaties

Productnummer 24833
Aantal personen 1 persoon
Categorie Beauty & Mind
Duur 20 minuten
Leeftijd Alle leeftijden
Locatie Roden
Provincie Drenthe
Soort activiteit Basis Manicure
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Basis Manicure

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Kadobon: Basis Manicure. Schrijf een review, of bekijk alle reviews