Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: Anti-stressmassage (1 persoon)

50.00

Wat is het precies?

De enthousiaste medewerkers van het Beauty centrum vertroetelen u graag in de gemoedelijke Brabantse sferen. In deze knusse omgeving wordt een zeer compleet pakket van behandelingen aangeboden waar u van een verzorging en ontspanning van top tot teen kunt genieten.
 
Zodra u de deur binnen gaat koestert u zich in ontspannen sfeer, waar alles erop gericht is u een heerlijke tijd te bezorgen. Dit complete center zonder saunafaciliteiten heeft zich gespecialiseerd in de kunst van onthaasten. Zo ervaart u bijvoorbeeld in de Silence Room de helende werking van de Hot-Stones, voor zowel het lichaam als het gezicht.
 
Juist mensen met een druk bestaan vol stress hebben behoefte aan de persoonlijke zorg die ze bij het beauty centrum kunnen krijgen. De extra uitgebreide massage maakt de huid gladder, voert afvalstoffen af en stimuleert de huidfuncties. Zo ontstaat een intens gevoel van welzijn; geest en lichaam komen in balans! De anti-stress massage is een echte aanrader in deze drukke tijden!
 
Programma:
  • Ontvangst bij de receptie
  • Genieten van de anti-stressmassage (50-60 min.)

Specificaties

Productnummer 22274
Aantal personen 1 persoon
Categorie Beauty & Mind
Duur < 1 uur
Leeftijd Geschikt voor alle leeftijden
Locatie Hapert
Provincie Noord-Brabant
Soort activiteit Massage
Toeschouwers mogelijk? Nee
Wanneer Na reservering
Wat Massage

Wat vind je ervan?

23/2 2010
Evelien / Reusel
Snelle bezorging en heerlijk ontspannen massage gehad.
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews