Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen
 • Kadobon: High Tea workshop
  -15%
  44.50 37.50
 • 29.95
 • 32.00
 • La Chaise Longue Bolhoed Tafellamp - Zwart
  -27%
  139.00 100.23
 • 29.95
 • 75.00

Kadobon: 30 minuten Porsche rijden (1 persoon)

77.00 69.00

Wat is het precies?

Verwen iemand met een cadeaubon voor een exclusieve rit in een exclusieve Porsche. Onze instructeur laat hem of haar de snelheid & acceleratie van deze ultieme Supercar beleven. Natuurlijk zit men zelf achter het stuur. De ontvanger van de cadeaubon met dus wel een rijbewijs bezitten en meenemen.

Porsche rijden
Hoor het grommen van de motor als je het gaspedaal van de Porsche intrapt. Ervaar de geweldige acceleratie en de perfecte wegligging in onze Porsche 993 Carrera met tiptronic versnelling op het stuur. De zes cilinder boxermotor zorgt met 300 pk voor stevige prestaties. Wat dacht je van een topsnelheid van 270 km per uur (bekeuringen zijn voor eigen rekening uiteraard)? Of optrekken van 0 tot 100 kilometer per uur in 5,6 seconden?

Programma:
 • Ontvangst en kennismaking met de instructeur
 • 30 minuten porsche rijden
   

Inbegrepen:
 • Eigen risico/verzekering

Specificaties

Productnummer 19451
Aantal personen 1 persoon
Categorie Rijden
Duur 30 minuten
Extra info Rijbewijs verplicht
Kleding Vrijetijdskleding
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Locatie Almere Buiten
Provincie Flevoland
Soort activiteit Super Cars
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Geen ernstige hart- en/of rugklachten, en geen overmatig gebruik van alcohol en/of drugs
Wanneer Na reservering
Wat 30 minuten Porsche rijden

Wat vind je ervan?

18/4 2013
Yogesh / Den haag
It is amazing deal for those who are interested in driving supercars.. Many people have dreamed about driving these cars and that deam can be fulfilled by this deal :)
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews