Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Nationale Geschenkbon

Nationale Geschenkbon De Nationale Geschenkbon is dé geschenkbon voor de meest bijzondere belevenissen in de Benelux. De geschenkbon wordt geleverd  in een mooie cadeauverpakking, hierin wordt alle benodigde informatie meegestuurd voor de gelukkige ontvanger.De Nationale Geschenkbon is perfect om cadeau te doen. U kunt kiezen uit een assortiment van meer dan 200 unieke belevenissen. Zo biedt Nationale Geschenkbon voor ieder ...lees meerwat wils. Houdt u van adrenaline of heeft u meer met waterfun? Nationale Geschenkbon heeft het allemaal! Wilt u er liever een dagje op uit? Nationale Geschenkbon heeft ook rondvaarten, beautyarrangementen en een diversiteit aan leuke workshops. Nationale geschenkbon - Altijd een passend geschenk! inklappen

Kadobon: 1-daagse kitesurfcursus (exclusief wetsuit)

99.00

Wat is het precies?

Iedereen kan leren kitesurfen en die ongekende kick ervaren, van jong tot oud. Je kunt zo rustig of extreem gaan als je zelf wilt. Van lekker over het water scheren tot sprongen, waarin je de coolste tricks kunt doen. De kitesurfsport kent een ongekende variëteit die je zeker ook eens moet ervaren!
 
Basiscursus
 
Wil jij kennis maken met het kitesurfen, en de basis onder controle krijgen? Bij de basiscursus leer je de beginselen van het kitesurfen, en zal je misschien zelfs een paar meters maken!
 
Tijdens de kitesurfles leer je hoe je een kite opbouwt, je leert het nodige over de wind en het windvenster, de geschikte omstandigheden en locatie om te kitesurfen, hoe je een kite oplaadt, bestuurt, op een kiteboard stapt en vaart (waterstart), wat je wel en niet moet doen tijdens de verschillende omstandigheden maar ook de veiligheidsregels op het water en land komen aan bod.

Onze kitesurfschool is gespecialiseerd in het kitesurfen en IKO gecertificeerd. Wij hanteren dan ook bij de kitesurflessen de normen die volgens de IKO (International Kiteboarding Organization) zijn opgesteld. 

Kortom, als je bij onze kitesurfschool je cursus kitesurfen hebt afgerond dan weet je voor 100% waar je mee bezig bent!

Het programma:
  • Uitleg  over de veiligheid wat wel en niet te doen als beginnende kitesurfer
  • Het leren starten, besturen, landen  met trainerskite.  
  • De opbouw starten, besturen, landen van een kitesurfkite  
  • Oefenen van de veiligheidssystemen in het water
  • Bodydraggen: je door een kite door het water laten verplaatsen.
  • Herstarten van de kite vanuit het water.
  • Met behulp van de instructeur een waterstart maken.
  • Self rescue

NB: Er wordt geen lesgegeven onder winkracht 3 en boven windkracht 6 en bij onweer. Uiteraard wordt dan in onderling overleg de lessen verschoven naar een andere dag.

Deelname is op eigen risico. Mocht de deelnemer hartklachten, rugklachten en dergelijke hebben dan moet de deelnemer zelf contact opnemen met huisarts of fyiotherapeut of deelname mogelijk is.

DIT ARRANGEMENT IS TE BOEKEN VAN APRIL T/M SEPTEMBER

Specificaties

Productnummer 26436
Aantal personen 1 persoon
Categorie Waterfun
Duur 4 uur
Kleding Handdoek, zwemkleding, stevige schoenen
Leeftijd vanaf 12 jaar
Locatie Oostvoorne, Scheveningen of Schellinkhout
Provincie Diverse provincies
Soort activiteit Waterfun
Toeschouwers mogelijk? ja
Voorwaarden voor deelname Geen ernstige hart- en/of rugklachten, en geen overmatig gebruik van alcohol en/of drugs
Wanneer Na reservering
Wat 4 uur kitesurfen
Weer afhankelijk van weercondities
Zelf meebrengen Eten en drinken

Wat vind je ervan?

28/7 2016
Piet Volgelsaan / Den Haag
Goede les gehad , zeker een aanrader. Volgende keer neem ik wel een prive les in plaats van een groep les .
4/6 2010
Piet / -
Met dit heerlijke weer van vandaag een 100% aanrader! heb het zelf al een paar keer vaker gedaan maar echt heerlijk dat gevoel dat je er bij krijgt!
25/5 2010
BRAM / .
eerste mooie dag van het jaar gelijk gedaan, echt een toffe belevenins daar moet ik jullie gelijk in geven! ik dacht eerst dat het eigenlijk heel makkelijk is maar het is veel lastiger dan het eruitziet! Maar zeker een aanrader
Schrijf een review, of bekijk alle 3 reviews