Verberg

Meer afbeeldingen

Kaartspel - Ik Heb Nog Nooit

18.90 17.95

Wat is het precies?

"Ik heb nog nooit.." is een gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en spannende geheimen zal onthullen over jou en je vrienden. Het spel bevat meer dan 200 onverwachte, pijnlijke en verbazingwekkende ontboezemingen en is een geweldige manier om nieuwe en oude vrienden beter te leren kennen.

De regels zijn simpel.. Alles wat je nodig hebt is een groep vrienden en wat wijn, bier of cocktails. De eerste speler pakt een kaartje en leest de vraag beginnend met "Ik heb nog nooit….". Bijvoorbeeld: "Ik heb nog nooit het bed gedeeld met iemand waarvan ik de naam niet wist". Als antwoord hierop moet iedereen die wel het bed heeft gedeeld met iemand waarvan ze de naam niet wisten een slok van hun drankje nemen.

Het spel kan tevens gespeeld worden door munten te gebruiken, punten toe te kennen aan iedere speler of gewoon simpelweg de spelers hun hand op te laten steken als een ontboezeming op hen van toepassing is. Ben jij klaar om je vrienden en vriendinnen nog beter te leren kennen dan je al deed?

Specificaties

Productnummer 91497
Hoogte 4 cm
Breedte 14 cm
Lengte 14 cm
Gewicht 266 gram
Producttype Gadget

Wat vind je ervan?

5/10 2016
Karen / Haarlem
Is een bekend spel, de 200 vragen zijn wel echt een toevoeging! Er zitten leuke onbekende vragen bij!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews