Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Joseph Joseph

Joseph Joseph Joseph Joseph is in 2003 opgericht door de tweelingbroers Richard en Antony Joseph. In de loop der jaren heeft Joseph Joseph zich ontwikkelt tot een van de snelst groeiende merken op het gebied van huishoudelijke producten. Door telkens de perfecte combinatie tussen uiterlijk en functionaliteit te ontwikkelen, zijn de broers verantwoordelijk voor meerdere prijs-winnende ontwerpen. 

Joseph Joseph Index Snijplankenset - Zilver

59.99 37.99

Wat is het precies?

Deze handige Index snijplanken van Joseph Joseph worden geleverd in een stijlvol opbergsysteem. De set bevat vier snijplanken, ieder met een andere kleur en een ander logo. Zo zijn de verschillende snijplanken geschikt voor het snijden van vlees, vis, gekookt eten of groenten. Het innovatieve design zorgt ervoor dat kruisbesmetting van verschillende soorten voedsel voorkomen kan worden.  

In professionele keukens is het gebruik van verschillende kleuren snijplanken voor verschillende soorten voedsel al jaren standaard. Met deze snijplanken set heeft u een handige set, die je voorziet van het gemak om hygiënisch te werken in de keuken. Ideaal voor de hobby kok die houdt van een professionele werkwijze. De snijplanken zijn voorzien van anti-slip voetjes, waardoor deze niet wegschuiven tijdens het snijden. Handig en wel zo veilig. Wij wensen je alvast veel kookplezier toe!  

De snijplanken zijn geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine. De kunststof behuizing, waarin de snijplanken opgeborgen zitten, is niet geschikt voor gebruik in de vaatwasser. Het wordt aangeraden deze af te nemen met een vochtige doek. 

Specificaties

Productnummer 26323
Diepte 8,3 cm
Hoogte 23,5 cm
Breedte 33 cm
Lengte 33 cm
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Serie Index
Vaatwasserbestendig Ja

Wat vind je ervan?

9/5 2013
Arno / Dordt
Zijn mooie planken. Design is mij net te plastic feel (houder) voor 't mooie. Geeft een wat goedkoop effect. De planken blijven echter mooi en blijken duurzaam, wat lang niet van alle JJ producten gezegd kan worden.
8/9 2010
nta mulder / -
deze snijplanken set zou ik een ieder aanraden!!! ze blijven super mooi,na het snijden en de vaatwasser. Bij ons is het een onmisbaar design stuk in de keuken geworden! KOrtom helemaal TOP!!!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews