Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over J-me

J-me J-Me is een merk dat opgericht is door twee broers, genaamd Jamie en Mark. De uitdaging van de twee broers was het creëren van kwalitatief hoogwaardige en originele producten. Het merk maakt producten die liefde voor design tonen, aandacht creëren voor detail, met gevoel voor humor. Met de innovatieve producten van J-Me wordt het dagelijks leven een beetje makkelijker gemaakt. ...lees meerOok wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau ben je bij J-Me aan het juiste adres. De producten hebben een hoog cadeaugehalte, voor iedere gelegenheid!   inklappen

J-me Sleutelhouder Vormen - Zwart

28.75 14.38

Wat is het precies?

Is iedereen thuis ook zo vaak op zoek naar zijn of haar sleutels omdat er geen vaste plek voor is? Dan zijn deze leuke sleutelhouders echt iets voor u! De van rubber gemaakte sleutelhouders worden geleverd in een set van 4, zo kan het hele gezin er gebruik van maken.

De zwarte sleutelhouders zijn vormgegeven in 4 verschillende geometrische vormen en zijn eenvoudig te bevestigen aan de muur. De sleutelhangers hangt u aan uw sleutelbos en deze passen precies in de uitsparing van de sleutelhouders. Wanneer iedereen thuis komt plaatst diegene zijn of haar sleutelhanger in de juiste vorm en zo raakt niemand zijn sleutels meer kwijt. Handig toch! 
 

Specificaties

Productnummer 103469
Hoogte 4 cm
Breedte 4 cm
Inhoud 4 sleutelhouders en 4 sleutelhangers
Kleur Zwart
Materiaal Rubber

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de J-me Sleutelhouder Vormen - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews